Kunststof voordeuren met paneel , vleugel overdekkend

Kunststof voordeuren uitgevoerd met een vleugel overdekkend paneel

 

Een onderhoudsvrije goed isolerende en inbraak werende kunststof voordeur is de oplossing voor het vervangen van uw bestaande voordeur.
Schipper-Ede heeft een breed aanbod in verschillende kunststof profielen en afwerkingen.
Hierdoor kunnen we altijd specifiek naar uw wensen uitvoeren, of het modern of juist klassiek de voordeur wordt weer het visitekaartje van uw woning.

Enkele voordelen op een rijtje:

-Goed isolerend.
-Energie besparend.
-Inbraakwerend, kerntrekbeveiliging is mogelijk.
-Kleurvast, schilderwerk is verleden tijd.
-Grote keuze

Ga terug naar alle projecten

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Goede uitleg op alle vragen netjes antwoord. Afspraken verlopen netjes en na de plaatsing van de nieuwe pui alles schoon en netjes achter gelaten. Super. Ben heel blij met de nieuwe pui.

Van mevrouw Berends

Schipper-Ede heeft veel energie gestoken in het goed begeleiden van de order voor een schuifpui. Het doornemen van de wensen en netjes volgens klantwens op datum geleverd.

Hugo Nordkamp

Wij zijn meer dan tevreden over Schipper in Ede. De plaatsing is perfect verlopen. Alles zoals afgesproken, zeer netjes afgewerkt en bijzonder behulpzaam en vriendelijk personeel.

Jager

Sinds een aantal weken hebben wij prachtige kunstof kozijnen aan de voorkant van ons huis, waar we erg blij mee zijn. Wij hebben een goede ervaring met het bedrijf Schipper opgedaan.

Fam Bertelink

Keurmerken en certificaten