Steel look aluminium kozijnen

De slanke aluminium kozijnen en de steel look schuifpuien van Schipper Ede zijn niet alleen zeer elegant, ze zijn ook vormvast en stevig. Door deze kenmerken zijn onze aluminium kozijnen en schuifpuien zeer gewild in de hedendaagse architectuur en kunnen ze naast hun moderne en industriële toepassingen ook voor bestaande bouw gebruikt worden. Dat geldt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten en eveneens bij het vervangen van bestaande kozijnen (bijvoorbeeld als uw houten kozijnen heeft). Onze kozijnen en schuifpuien worden gebruikt door particulieren en door zakelijke klanten zoals architecten of woningbouwverenigingen.

Slanke aluminium kozijnen van Schipper Ede

Slanke aluminium kozijnen en steel look schuifpuien van Schipper Ede zijn echte kwaliteitsproducten. Wij zijn gespecialiseerd in zowel aluminium kozijnen als aluminium steel look schuifpuien. U bent dus verzekerd van kwaliteit. Zo werken wij alleen met onze eigen monteurs. Hierdoor bieden wij u altijd een oplossing op maat ongeacht de situatie. Schipper Ede is een familiebedrijf dat al sinds 1959 met veel succes kozijnen op de markt brengt. Wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen van de overkoepelende brancheorganisatie VMRG. Deze eisen veranderen ieder jaar, wat betekent dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de branche.

Voordelen slanke aluminium kozijnen en schuifpuien

De voordelen van aluminium steel look kozijnen en schuifpuien:

  • onderhoudsarm (aluminium);
  • past perfect in de hedendaagse architectuur;
  • lange levensduur;
  • weerbestendig;
  • voldoet aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2;
  • energiebesparend;
  • modern design;
  • geen ruimteverlies in uw tuin of op terras (in het geval van een schuifpui).

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voordelen aluminium

Aluminium heeft veel voordelen ten opzichte van andere materialen. De aanschafkosten zijn wellicht duurder dan bijvoorbeeld houten kozijnen, aluminium verdient zich echter weer terug. U bespaart op uw energierekening, want aluminium is isolerend. Ook bent u verzekerd van een lange levensduur, terwijl u nauwelijks onderhoud aan uw kozijnen hoeft uit te laten voeren. Met aluminium kozijnen krijgen inbrekers geen kans meer, want onze kozijnen voldoen aan de inbraakweerstandsklasse 2. Ook heeft u een keur aan mogelijkheden wat betreft het design. Nieuwsgierig welke dit zijn? Informeer ernaar!

Montage aluminium kozijnen en schuifpuien

Een belangrijke voorwaarde voor de duurzaamheid van aluminium kozijnen en schuifpuien, is dat deze op de juiste wijze worden gemonteerd. Als u kiest voor Schipper Ede, dan zit de montage bij de prijs inbegrepen. Dat is immers de enige manier om garant te kunnen staan voor jarenlang plezier van uw kozijnen. Het plaatsen van kozijnen en schuifpuien doet Schipper Ede binnen één dag. Uw oude kozijnen of schuifpui voeren wij af zodat u thuiskomt in een opgeruimd huis met gloednieuwe kozijnen!

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze slanke aluminium kozijnen? Neem dan gerust contact met ons op.
Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van aluminium schuifpuien? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Goede specificatie. Prima offerte. Goede afspraken waar men zich aan houdt. Ook voor het inmeten. Levering op het afgesproken moment. Vakmensen bij de plaatsing en alles blijkt te kloppen. Keurige afwerking.

Suardus

Schipper-Ede heeft veel energie gestoken in het goed begeleiden van de order voor een schuifpui. Het doornemen van de wensen en netjes volgens klantwens op datum geleverd.

Hugo Nordkamp

Ervaring met Schipper-Ede is positief. Duidelijke communicatie en een fraai product.

Fam Kleverlaan

Sinds een aantal weken hebben wij prachtige kunstof kozijnen aan de voorkant van ons huis, waar we erg blij mee zijn. Wij hebben een goede ervaring met het bedrijf Schipper opgedaan.

Fam Bertelink

Keurmerken en certificaten