Openslaande deuren Schipper Ede

Ruime keus in afwerking en kleuren van onze kunststof en aluminium openslaande deuren. De deuren zijn tevens weerbestendig en waaien niet open of dicht.

Vraag een offerte aan Meer over Schipper Ede

Kunststof als aluminium openslaande deuren

Bij Schipper Ede heeft u de keuze uit zowel kunststof als aluminium openslaande deuren. Voordeel van beide materialen is dat het zeer duurzaam is en jarenlang meegaat. Bovendien zijn zowel kunststof en aluminium openslaande deuren zeer onderhoudsvriendelijk.

Voordelen openslaande deuren

U heeft veel mogelijkheden voor de afwerking en de kleuren. Onze openslaande deuren zijn weerbestendig, waaien niet open of dicht, voldoen aan de inbraakweerstandsklasse 2 en beschikken over een veelzijdig design.

Tuindeuren of terrasdeuren

Heeft u weleens aan openslaande deuren gedacht voor uw woning? U opent simpelweg uw openslaande deuren en stapt direct de tuin in. Een andere naam voor openslaande deuren is tuindeuren of terrasdeur. U heeft geen ruimteverlies in uw tuin of op terras.

Soorten openslaande deuren

Naast de verschillende materialen kunt u ook kiezen voor een zeer goed alternatief voor openslaande deuren. Heeft u bijvoorbeeld weinig ruimte voor openslaande deuren op uw terras, dan adviseren wij u te kiezen voor een schuifpui. In tegenstelling tot openslaande openslaande deuren heeft u bij een schuifpui geen ruimte nodig om de deuren naar buiten te openen. Uniek bij Schipper Ede is de eigen serie aluminium schuifpuien. Er zijn maar weinig fabrikanten die deze aluminium schuifpuien produceren. Ten opzichte van de kunststof schuifpui heeft een aluminium schuifpui verschillende voordelen. Zo zijn de profielen en de stijlen slanker waardoor er sprake is van maximaal lichtinval en kan het glasoppervlak optimaal benut worden. Ontdek alle voordelen van de aluminium schuifpui. Weet u niet goed of u nu tuindeuren of aluminium een schuifpui moet kiezen? Vraag ons dan om advies.

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Wilt u meer informatie over de openslaande deuren van Schipper Ede? Contacteer ons vrijblijvend via telefoonnummer: 0318-631416. Nog een tip: kom eens langs in onze ruime showroom! U kunt dan inspiratie opdoen voor de toepassingen van openslaande deuren. Win vrijblijvend advies in via onze adviseurs voor uw situatie. Benieuwd naar de tarieven voor onze openslaande deuren? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Offerte aanvragen Neem contact met ons op!

Wat zeggen onze klanten?

Onze ervaring met Schipper Ede is werkelijk perfect! Deze mensen komen hun afspraken na, werken netjes en zorgvuldig en zijn erg vriendelijk! Ik kan Schipper Ede zeker aanbevelen!!

Marielle Dingemans

Een fantastisch klantvriendelijk bedrijf die ons huis zo mooi heeft opgeknapt! Met een nieuwe aluminium schuifpui en ramen met kunststof kozijnen tot aan de nok!

Fam. Jansen

Bij Schipper Ede kunststof kozijnen en een voordeur gekocht. Van uitzoeken, adviseren, meedenken tot aan plaatsing het geheel als een deskundig traject ervaren. Er wordt met zorgvuldigheid gewerkt.

D Spies-Pascaud

Keurmerken en certificaten