Openslaande deuren

Heeft u weleens aan openslaande deuren gedacht voor uw woning? Een hele goede keuze, want u profiteert als u kiest voor openslaande deuren van diverse voordelen. Naast het feit dat uw woning lichter en ruimtelijker wordt, veranderen de woonkamer en tuin in één geheel. U opent simpelweg uw openslaande deuren en stapt direct de tuin in. Een andere naam voor openslaande deuren is tuindeuren of terrasdeur.

Kunststof en aluminium openslaande deuren

Bij Schipper Ede heeft u de keuze uit zowel kunststof als aluminium openslaande deuren.
Voordeel van beide materialen is dat het zeer duurzaam is en jarenlang meegaat. Bovendien zijn zowel kunststof en aluminium openslaande deuren zeer onderhoudsvriendelijk. Ook heeft u veel mogelijkheden voor de afwerking en de kleuren.

Voordelen openslaande deuren

  • weerbestendig;
  • waait niet open of dicht;
  • voldoet aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2;
  • veelzijdig design;
  • onderhoudsarm (aluminium);
  • lange levensduur;
  • geluidswerend;
  • geen ruimteverlies in uw tuin of op terras;
  • energiebesparend, lagere energierekening.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Soorten openslaande deuren

Naast de verschillende materialen kunt u ook kiezen voor een zeer goed alternatief voor openslaande deuren. Heeft u bijvoorbeeld weinig ruimte voor openslaande deuren op uw terras, dan adviseren wij u te kiezen voor een schuifpui. In tegenstelling tot openslaande openslaande deuren heeft u bij een schuifpui geen ruimte nodig om de deuren naar buiten te openen.
Uniek bij Schipper Ede is de eigen serie aluminium schuifpuien. Er zijn maar weinig fabrikanten die deze aluminium schuifpuien produceren. Ten opzichte van de kunststof schuifpui heeft een aluminium schuifpui verschillende voordelen. Zo zijn de profielen en de stijlen slanker waardoor er sprake is van maximaal lichtinval en kan het glasoppervlak optimaal benut worden. Ontdek alle voordelen van de aluminium schuifpui.
Weet u niet goed of u nu tuindeuren of aluminium een schuifpui moet kiezen?
Vraag ons dan om advies.

Montage openslaande deuren

Het monteren van openslaande deuren is geen eenvoudige klus. Dit kunt u dan ook het beste overlaten aan de expert. Van oplevering tot aan de plaatsing denkt Schipper Ede graag met u mee. Oplevering van uw kozijnen doen wij al binnen één dag. Uiteraard laten wij alles netjes achter en nemen het oude kozijn weer mee. Zo heeft u geen last van ons en kunt u na een dag werken thuiskomen in een woning met gloednieuwe openslaande deuren!

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Wilt u meer informatie over de openslaande deuren van Schipper Ede? Contacteer ons vrijblijvend via telefoonnummer: 0318-631416.
Nog een tip: kom eens langs in onze ruime showroom! U kunt dan inspiratie opdoen voor de toepassingen van openslaande deuren. Win vrijblijvend advies in via onze adviseurs voor uw situatie.
Benieuwd naar de tarieven voor onze openslaande deuren? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Recente projecten

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse projecten waar wij aan hebben gewerkt.

Wat zeggen onze klanten?

Goede uitleg op alle vragen netjes antwoord. Afspraken verlopen netjes en na de plaatsing van de nieuwe pui alles schoon en netjes achter gelaten. Super. Ben heel blij met de nieuwe pui.

Van mevrouw Berends

Schipper-Ede heeft veel energie gestoken in het goed begeleiden van de order voor een schuifpui. Het doornemen van de wensen en netjes volgens klantwens op datum geleverd.

Hugo Nordkamp

Wij zijn meer dan tevreden over Schipper in Ede. De plaatsing is perfect verlopen. Alles zoals afgesproken, zeer netjes afgewerkt en bijzonder behulpzaam en vriendelijk personeel.

Jager

Sinds een aantal weken hebben wij prachtige kunstof kozijnen aan de voorkant van ons huis, waar we erg blij mee zijn. Wij hebben een goede ervaring met het bedrijf Schipper opgedaan.

Fam Bertelink

Keurmerken en certificaten