Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen van Schipper zijn slank en elegant, maar daarnaast stevig en vormvast. Aluminium heeft een lange levensduur. Het sterke profiel is inbraakwerend en voldoet standaard aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2. Door zijn kwaliteiten is aluminium hét materiaal voor de hedendaagse architectuur en wordt veel toegepast bij moderne, industriële tot monumentale panden.

Aluminium kozijnen zijn een duurzame investering, want het materiaal is volledig herbruikbaar. Van al het geproduceerde aluminium is driekwart nog in gebruik. Ook bespaart u veel tijd en kosten van het schilderen, want aluminium kozijnen hoeft u niet te schilderen en gaan tientallen jaren mee. De energiekosten gaan ook omlaag. Aluminium kozijnen bieden levenslang voordelen: bij nieuwbouw, renovatie én bij vervanging.

Voordelen

De voordelen van aluminium kozijnen op een rij:

  • onderhoudsarm
  • isolerend
  • lange levensduur
  • weersbestendig
  • voldoet aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2
  • energiebesparend, lagere energierekening
  • veelzijdig design

Mogelijkheden aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen passen in bijna ieder type woning. Uw kozijnen stelt u zelf samen, waarbij u kunt kiezen uit één van de vele kleuren en uitvoeringen. Iedereen creëert een woonomgeving die bij hem of haar past. Keus genoeg: van rustieke stijl tot strakke en speelse vormen. Zoekt u die ene, speciale kleur? Schipper heeft een zeer breed assortiment en vele uitvoeringen. Onze aluminium kozijnen kunt u afstemmen op uw wensen.

Montage

Het monteren van aluminium kozijnen voor jarenlang gebruiksgemak vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare aluminium kozijnen in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe aluminium kozijn. Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over aluminium kozijnen van Schipper? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318-631416.

Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse aluminium kozijnen voor uw woning of appartement bekijken. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van aluminium kozijnen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Recente projecten

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse projecten waar wij aan hebben gewerkt.

Wat zeggen onze klanten?

Groot compliment
Groot compliment

Graag willen wij een groot compliment maken voor de professionaliteit en werkwijze van uw monteurs tijdens het plaatsen van de gevelramen en...

Lees meer over deze recensie
Prettige samenwerking
Prettige samenwerking

Afgelopen twee weken hebben jullie mensen de kunststof kozijnen en deuren geplaatst. Ik wil zeggen dat de samenwerking goed en vlot is verlopen...

Lees meer over deze recensie
Prachtig
Prachtig

We hebben vandaag onze nieuwe pui gezien en het is prachtig geworden! Wat fijn dat u vrijdag toch nog plaats had voor de plaatsing van onze pui...

Lees meer over deze recensie

Keurmerken en certificaten