Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen van Schipper zijn slank en elegant, maar daarnaast stevig en vormvast. Aluminium heeft een lange levensduur. Het sterke profiel is inbraakwerend en voldoet standaard aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2. Door zijn kwaliteiten is aluminium hét materiaal voor de hedendaagse architectuur en wordt veel toegepast bij moderne, industriële tot monumentale panden.

Aluminium kozijnen zijn een duurzame investering, want het materiaal is volledig herbruikbaar. Van al het geproduceerde aluminium is driekwart nog in gebruik. Ook bespaart u veel tijd en kosten van het schilderen, want aluminium kozijnen hoeft u niet te schilderen en gaan tientallen jaren mee. De energiekosten gaan ook omlaag. Aluminium kozijnen bieden levenslang voordelen: bij nieuwbouw, renovatie én bij vervanging.

Voordelen aluminium kozijnen

De voordelen van aluminium kozijnen op een rij:

  • onderhoudsarm;
  • isolerend;
  • lange levensduur;
  • weersbestendig;
  • voldoet aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2;
  • energiebesparend, lagere energierekening;
  • veelzijdig design.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Mogelijkheden aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen passen in bijna ieder type woning. Uw kozijnen stelt u zelf samen, waarbij u kunt kiezen uit één van de vele kleuren en uitvoeringen. Iedereen creëert een woonomgeving die bij hem of haar past. Keus genoeg: van rustieke stijl tot strakke en speelse vormen. Zoekt u die ene, speciale kleur? Schipper heeft een zeer breed assortiment en vele uitvoeringen. Onze aluminium kozijnen kunt u afstemmen op uw wensen.

Montage

Het monteren van aluminium kozijnen voor jarenlang gebruiksgemak vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare aluminium kozijnen in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe aluminium kozijn. Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over aluminium kozijnen van Schipper? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318-631416.

Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse aluminium kozijnen voor uw woning of appartement bekijken. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van aluminium kozijnen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Goede specificatie. Prima offerte. Goede afspraken waar men zich aan houdt. Ook voor het inmeten. Levering op het afgesproken moment. Vakmensen bij de plaatsing en alles blijkt te kloppen. Keurige afwerking.

Suardus

Schipper-Ede heeft veel energie gestoken in het goed begeleiden van de order voor een schuifpui. Het doornemen van de wensen en netjes volgens klantwens op datum geleverd.

Hugo Nordkamp

Ervaring met Schipper-Ede is positief. Duidelijke communicatie en een fraai product.

Fam Kleverlaan

Sinds een aantal weken hebben wij prachtige kunstof kozijnen aan de voorkant van ons huis, waar we erg blij mee zijn. Wij hebben een goede ervaring met het bedrijf Schipper opgedaan.

Fam Bertelink

Keurmerken en certificaten