Elegante aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn onder andere onderhoudsarm, isolerend, weersbestendig, voldoen aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2 en hebben een veelzijdig design.

Vraag een offerte aan Meer over Schipper Ede

Ontdek de kwaliteiten van aluminium

Aluminium heeft een lange levensduur. Het sterke profiel is inbraakwerend en voldoet standaard aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2. Door zijn kwaliteiten is aluminium hét materiaal voor de hedendaagse architectuur.

Aluminium kozijnen zijn een duurzame investering

Aluminium kozijnen zijn een duurzame investering, want het materiaal is volledig herbruikbaar. U bespaart veel tijd en kosten van het schilderen, want aluminium kozijnen hoeft u niet te schilderen en gaan tientallen jaren mee. De energiekosten gaan ook omlaag.

Voordelen van onze aluminium kozijnen

Ontdek alle voordelen van aluminium kozijnen: onderhoudsarm, isolerend, lange levensduur, weersbestendig, voldoet aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2, lagere energierekening en veelzijdig design.

Aluminium kozijnen in combinatie met onze schuifpuien

Verbind de binnenkant van uw woning of bedrijfspand met de buitenkant. Schipper Ede is één van de weinige fabrikanten die aluminium schuifpuien en kozijnen produceert. Bij ons kunt u een mix van het beste uit de te twee werelden toepassen in uw pand. Als specialist in schuifpuien, monteren wij graag in combinatie met onze schuifpuien aluminum kozijnen. Ook onze aluminium kozijnen kunt u volledig afstemmen op uw eigen wensen. Kwaliteit en duurzaamheid staat bij ons altijd centraal en wij bieden een ruime keuze uit verschillende type kozijnen en schuifpuien. Wij denken hierin graag met u mee.

Mogelijkheden aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen passen in bijna ieder type woning. Door zijn kwaliteiten is aluminium hét materiaal voor de hedendaagse architectuur en wordt veel toegepast bij moderne, industriële tot monumentale panden. Uw kozijnen stelt u zelf samen, waarbij u kunt kiezen uit één van de vele kleuren en uitvoeringen. Iedereen creëert een woonomgeving die bij hem of haar past. Keus genoeg: van rustieke stijl tot strakke en speelse vormen. Zoekt u die ene, speciale kleur? Schipper heeft een zeer breed assortiment en vele uitvoeringen. Onze aluminium kozijnen kunt u afstemmen op uw wensen.

Montage aluminium kozijnen

Het monteren van aluminium kozijnen voor jarenlang gebruiksgemak vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare aluminium kozijnen in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe aluminium kozijn. Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over aluminium kozijnen van Schipper? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318-631416. Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse aluminium schuifpuien en aluminium kozijnen voor uw woning of appartement bekijken. Onze adviseurs helpen u graag verder. Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van aluminium kozijnen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

FAQ

Wat is een schuifpui?
Een schuifpui is een schuifdeur die buitenshuis met binnenshuis verbindt. Zo kunt u van binnen rechtstreeks naar het terras of de tuin gaan. Tevens bespaart u ruimte ten opzichte van openslaande deuren en bespaart u op uw energierekening. Bij ons kunt u terecht voor , schuifpuien of schuifdeuren.

Van welk materiaal zijn schuifpuien gemaakt?
Schuifpuien worden gemaakt van aluminium, kunststof of hout. Ieder materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Schuifpuien van aluminium zijn zeer slank, licht en duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig.

Kiezen voor een schuifpui of openslaande deuren?
Het grootste verschil tussen schuifpuien en openslaande deuren is de ruimte dat het in beslag neemt. Om ruimte te besparen zijn schuifpuien perfect. Verder is uw keuze natuurlijk gebaseerd op persoonlijke voorkeuren. Bij een karakteristieke oude woning geven openslaande deuren meer een nostalgische look t.o.v. de moderne schuifpui.

Hoe onderhoud ik mijn schuifpui?
Een schuifpui heeft weinig onderhoud nodig. Om er echter voor te zorgen dat uw schuifpui zo lang mogelijk goed blijft functioneren is het aan om het vuil van de rail te verwijderen, en de rubbers schoon te maken.

Wat zeggen onze klanten?

Onze ervaring met Schipper Ede is werkelijk perfect! Deze mensen komen hun afspraken na, werken netjes en zorgvuldig en zijn erg vriendelijk! Ik kan Schipper Ede zeker aanbevelen!!

Marielle Dingemans

Een fantastisch klantvriendelijk bedrijf die ons huis zo mooi heeft opgeknapt! Met een nieuwe aluminium schuifpui en ramen met kunststof kozijnen tot aan de nok!

Fam. Jansen

Bij Schipper Ede kunststof kozijnen en een voordeur gekocht. Van uitzoeken, adviseren, meedenken tot aan plaatsing het geheel als een deskundig traject ervaren. Er wordt met zorgvuldigheid gewerkt.

D Spies-Pascaud

Keurmerken en certificaten