Vouwwanden

Met onze glazen vouwwanden haalt u buiten naar binnen! Zo kunt u niet alleen in de zomermaanden buiten zitten, maar het hele jaar door. Dus ook bij een stortbui of als het buiten koud is, kunt u heerlijk op uw terras zitten. Het grote voordeel van vouwwanden is dat ze zorgen voor een glaspartij over de gehele breedte. Dat zorgt er niet alleen voor dat u het gevoel heeft veel ruimtelijker te wonen, ook heeft u een prachtig en weids uitzicht met maximale lichtinval zonder dat de vouwwanden het zicht belemmeren. Een andere naam voor vouwwanden is harmonicawanden, harmonica schuifpui, een vouwdeuren of een schuifdeuren.

Voordelen vouwwanden

Een greep uit de voordelen van vouwwanden bij Schipper Ede:

  • geluidsisolerend;
  • zeer lange levensduur;
  • waait niet open of dicht;
  • bestand tegen weersinvloeden;
  • veel mogelijkheden qua design;
  • een vouwwand is soepel te schuiven;
  • zeer onderhoudsvriendelijk (aluminium);
  • u verliest geen ruimte in uw tuin of op terras;
  • vouwwanden hebben een inbraakweerstandsklasse van 2;
  • u bespaart op energie, dat resulteert in een lagere energierekening.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Mogelijkheden vouwwanden

U heeft veel mogelijkheden voor vouwwanden bij Schipper Ede. Een overkapping met glaswanden geeft u waarschijnlijk het idee van een serre. Een serre is vaak geïsoleerd. Heeft u meer interesse in een ongeïsoleerde vouwwanden dan kan Schipper-Ede tevens een passend product bieden. Laat ons weten welke oplossing met vouwwanden het meeste geschikt is voor uw situatie. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben de vouwwanden van uw wensen in ons assortiment. Een vouwwand geplaatst aan de woning? Het type naar buiten slaande harmonica vouwwand? Vouwwand met aluminium profielen die niet-thermisch onderbroken zijn? Een harmonica vouwwand met actieve loopdeur? U vindt het allemaal bij Schipper Ede. Weet u niet goed welke vouwwand voor uw situatie geschikt is? Neem dan contact op met onze adviseurs en laat u vrijblijvend adviseren.
Naast de mogelijkheden, houden we ook rekening met uw woonstijl. Door te kiezen voor de juiste kleuren zorgen wij voor een vouwwand die netjes aansluit op uw huidige woonstijl. Zo staan wij garant voor een natuurlijk geheel. Bekijk voorbeelden van onlangs gerealiseerde projecten.

Wat is een vouwwand met actieve loopdeur?

U kunt dus kiezen voor vouwwanden met een actieve loopdeur. Wat is dat precies? Bij harmonica vouwwanden openen de wanden geruisloos open of dicht naar één zijde. Hierbij stapelen ze op elkaar. Aan de andere zijde vindt u de loopdeur. Dit is de deur die u kunt openen als de vouwwanden dicht zijn, zonder dat u alle vouwwanden open hoeft te klappen. U opent deze deur en de vouwwanden blijven gewoon vaststaan. Wel zo makkelijk.

Montage vouwwanden

Het is belangrijk dat u de montage van de vouwwanden overlaat aan Schipper Ede. Dit is namelijk een klus voor de expert. Gelukkig kunt u ervan op aan dat wij vanaf de oplevering tot en met de plaatsing met u meedenken, adviseren waar mogelijk en de daad bij het woord voegen als u akkoord gaat met de plaatsing van de vouwwanden. Natuurlijk laten wij alles netjes achter.

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Benieuwd welke vouwwanden passen bij uw situatie of wilt u eerst meer informatie over vouwwanden van Schipper Ede? Contacteer ons vrijblijvend via telefoonnummer: 0318-631416 of kom langs in onze showroom voor een impressie van uw mogelijkheden! U kunt ook direct een offerte aanvragen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Goede specificatie. Prima offerte. Goede afspraken waar men zich aan houdt. Ook voor het inmeten. Levering op het afgesproken moment. Vakmensen bij de plaatsing en alles blijkt te kloppen. Keurige afwerking.

Suardus

Schipper-Ede heeft veel energie gestoken in het goed begeleiden van de order voor een schuifpui. Het doornemen van de wensen en netjes volgens klantwens op datum geleverd.

Hugo Nordkamp

Ervaring met Schipper-Ede is positief. Duidelijke communicatie en een fraai product.

Fam Kleverlaan

Sinds een aantal weken hebben wij prachtige kunstof kozijnen aan de voorkant van ons huis, waar we erg blij mee zijn. Wij hebben een goede ervaring met het bedrijf Schipper opgedaan.

Fam Bertelink

Keurmerken en certificaten