Vouwwanden met actieve loopdeur

Het grote voordeel van vouwwanden is dat ze zorgen voor een glaspartij over de gehele breedte. Ook kunt u het hele jaar buiten zitten met prachtig en weids uitzicht.

Vraag een offerte aan Meer over Schipper Ede

Maximaal lichtinval met vouwwanden

Het grote voordeel van vouwwanden is dat ze zorgen voor een glaspartij over de gehele breedte.

Ondek alle voordelen van vouwwanden

Vouwwanden zijn geluidsisolerend, hebben een zeer lange levensduur, waaien niet open of dicht en zijn bestand tegen weersinvloeden.

Vouwwand met actieve loopdeur

Een andere naam voor vouwwanden is harmonicawanden, harmonica schuifpui, een vouwdeuren of een schuifdeuren.

Sfeerimpressie

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Mogelijkheden vouwwanden

U heeft veel mogelijkheden voor vouwwanden bij Schipper Ede. Zo kunt u niet alleen in de zomermaanden buiten zitten, maar het hele jaar door. Een overkapping met glaswanden geeft u waarschijnlijk het idee van een serre. Een serre is vaak geïsoleerd. Heeft u meer interesse in een ongeïsoleerde vouwwanden dan kan Schipper Ede tevens een passend product bieden. Met onze vouwwanden heeft u niet alleen het gevoel veel ruimtelijker te wonen, ook heeft u een prachtig en weids uitzicht met maximale lichtinval zonder dat de vouwwanden het zicht belemmeren. Wilt u een vouwwand geplaatst aan de woning? Het type naar buiten slaande harmonica vouwwand? Vouwwand met aluminium profielen die niet-thermisch onderbroken zijn? U vindt het allemaal bij Schipper Ede. Bekijk voorbeelden van onlangs gerealiseerde projecten.

Wat is een vouwwand met actieve loopdeur?

U kunt dus kiezen voor vouwwanden met een actieve loopdeur. Wat is dat precies? Bij harmonica vouwwanden - ook wel harmonica schuifpuien genoemd - openen de wanden geruisloos open of dicht naar één zijde. Hierbij stapelen ze op elkaar. Aan de andere zijde vindt u de loopdeur. Dit is de deur die u kunt openen als de vouwwanden dicht zijn, zonder dat u alle vouwwanden open hoeft te klappen. U opent deze deur en de vouwwanden blijven gewoon vaststaan. Wel zo makkelijk.

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Benieuwd welke vouwwanden passen bij uw situatie of wilt u eerst meer informatie over vouwwanden van Schipper Ede? Contacteer ons vrijblijvend via telefoonnummer: 0318-631416 of kom langs in onze showroom voor een impressie van uw mogelijkheden! U kunt ook direct een offerte aanvragen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Wat zeggen onze klanten?

Onze ervaring met Schipper Ede is werkelijk perfect! Deze mensen komen hun afspraken na, werken netjes en zorgvuldig en zijn erg vriendelijk! Ik kan Schipper Ede zeker aanbevelen!!

Marielle Dingemans

Een fantastisch klantvriendelijk bedrijf die ons huis zo mooi heeft opgeknapt! Met een nieuwe aluminium schuifpui en ramen met kunststof kozijnen tot aan de nok!

Fam. Jansen

Bij Schipper Ede kunststof kozijnen en een voordeur gekocht. Van uitzoeken, adviseren, meedenken tot aan plaatsing het geheel als een deskundig traject ervaren. Er wordt met zorgvuldigheid gewerkt.

D Spies-Pascaud

Keurmerken en certificaten