Slanke aluminium steel look schuifpuien

Ontdek onze echte kwaliteitsproducten. Wij zijn gespecialiseerd in zowel aluminium kozijnen als aluminium steel look schuifpuien.

Vraag een offerte aan Meer over Schipper Ede

Slanke aluminium steel look schuifpui profielen

De slanke aluminium steel look schuifpui profielen van Schipper Ede zijn niet alleen zeer elegant, ze zijn ook vormvast en stevig.

Vouwwanden-12

De aluminium schuifpuien van Schipper Ede

U bent verzekerd van kwaliteit. Zo werken wij alleen met onze eigen monteurs. Hierdoor bieden wij u altijd een oplossing op maat.

Voor wie zijn aluminium schuifpuien geschikt?

Onze schuifpuien zijn zeer gewild in de hedendaagse architectuur en zijn zowel geschikt voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Sfeerimpressie

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Voordelen aluminium

Aluminium heeft veel voordelen ten opzichte van andere materialen. De aanschafkosten zijn wellicht hoger dan bijvoorbeeld houten kozijnen, aluminium verdient zich echter weer terug. U bespaart op uw energierekening, want aluminium is isolerend. Ook bent u verzekerd van een lange levensduur, terwijl u nauwelijks onderhoud aan uw schuifpui hoeft uit te laten voeren. Met aluminium schuifpuien krijgen inbrekers geen kans meer, want onze schuifpuien voldoen aan de inbraakweerstandsklasse 2. Bovendien passen onze schuifpuien perfect in de hedendaagse architectuur en worden gebruikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Tot slot, heeft u een keur aan mogelijkheden wat betreft het design. Nieuwsgierig welke dit zijn? Informeer ernaar!

Montage aluminium schuifpuien

Een belangrijke voorwaarde voor de duurzaamheid van schuifpuien gemaakt van aluminium, is dat deze op de juiste wijze worden gemonteerd. Als u kiest voor Schipper Ede, dan zit de montage bij de prijs inbegrepen. Dat is immers de enige manier om garant te kunnen staan voor jarenlang plezier van uw schuipui. Het plaatsen van schuifpuien doet Schipper Ede binnen één dag. Uw oude schuifpui voeren wij af zodat u thuiskomt in een opgeruimd huis met een gloednieuwe schuifpui!

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze slanke aluminium schuifpuien? Neem dan gerust contact met ons op. Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van aluminium schuifpuien? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook een afspraak met ons maken om langs te komen in onze showroom. Dan kunt u zien hoe onze aluminium steel look schuifpuien eruit zien en krijgt u direct een impressie van uw mogelijkheden.

FAQ

Wat is een schuifpui?
Een schuifpui is een schuifdeur die buitenshuis met binnenshuis verbindt. Zo kunt u van binnen rechtstreeks naar het terras of de tuin gaan. Tevens bespaart u ruimte ten opzichte van openslaande deuren en bespaart u op uw energierekening.

Van welk materiaal zijn schuifpuien gemaakt?
Schuifpuien worden gemaakt van aluminium, kunststof of hout. Ieder materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Schuifpuien van aluminium zijn zeer slank, licht en duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig.

Kiezen voor een schuifpui of openslaande deuren?
Het grootste verschil tussen schuifpuien en openslaande deuren is de ruimte dat het in beslag neemt. Om ruimte te besparen zijn schuifpuien perfect. Verder is uw keuze natuurlijk gebaseerd op persoonlijke voorkeuren. Bij een karakteristieke oude woning geven openslaande deuren meer een nostalgische look t.o.v. de moderne schuifpui.

Hoe onderhoud ik mijn schuifpui?
Een schuifpui heeft weinig onderhoud nodig. Om er echter voor te zorgen dat uw schuifpui zo lang mogelijk goed blijft functioneren is het aan om het vuil van de rail te verwijderen, en de rubbers schoon te maken.

Wat zeggen onze klanten?

Onze ervaring met Schipper Ede is werkelijk perfect! Deze mensen komen hun afspraken na, werken netjes en zorgvuldig en zijn erg vriendelijk! Ik kan Schipper Ede zeker aanbevelen!!

Marielle Dingemans

Een fantastisch klantvriendelijk bedrijf die ons huis zo mooi heeft opgeknapt! Met een nieuwe aluminium schuifpui en ramen met kunststof kozijnen tot aan de nok!

Fam. Jansen

Bij Schipper Ede kunststof kozijnen en een voordeur gekocht. Van uitzoeken, adviseren, meedenken tot aan plaatsing het geheel als een deskundig traject ervaren. Er wordt met zorgvuldigheid gewerkt.

D Spies-Pascaud

Keurmerken en certificaten