Aannemers

Schipper Ede is al sinds jaar en dag de juiste partner voor de toelevering en plaatsing van aluminium geïsoleerde schuifpuien in de vele nieuwbouwprojecten voor diverse aannemers, woningcorporaties en voor de Vereniging van Eigenaren.

Of het nu gaat om grootschalige productie of juist een kleinschaliger project. Schipper-Ede biedt u de juiste schuifpui met HR++ of juist HR+++ triple beglazing. In onze eigen fabriek zijn wij in staat zeer efficiënt grote series te produceren, maar ook voor kleinere series tot aan stukproductie zijn wij aangewezen partij.

Profiteer van onze zakelijke voordelen.

  • Eigen profiel persing productie in beheer;
  • Beheersing van het gehele traject van ruw aluminium tot aan plaatsing in de gevel;
  • Levering van maatwerk;
  • Aanbod van scherpe prijzen;
  • Hoge mate van flexibiliteit.

Wilt u als aannemer weten wat voor voordelen er nog meer zitten aan een partnerschap met Schipper Ede? Neem dan contact met ons op en dan gaan wij graag met u in gesprek.

Contact

x
Op hemelvaartsdag 30 mei en vrijdag 31 mei zijn wij gesloten. Maandag 3 juni zijn wij weer geopend.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten