Aluminium schuifpui

Een aluminium schuifpui van Schipper is duurzaam en past in elke woningstijl. Klassiek, industrieel of modern, alles is mogelijk met aluminium. Bovendien zijn aluminium schuifpuien door het aanbrengen van de kleur-poedercoating vrij van schilderen. Schipper Ede is één van de weinige fabrikanten die aluminium schuifpuien produceren.

Een aluminium schuifpui van Schipper heeft een slankere uitstraling dan een houten schuifpui of een kunststof schuifpui. Doordat aluminium een licht en sterk materiaal is kunnen de profielen en stijlen (de delen waaruit de schuifpui is opgebouwd) slank blijven. Dit zorgt voor een maximale lichtinval doordat het glasoppervlak maximaal benut wordt.

Voordelen

De voordelen van een aluminium schuifpui op een rij:

  • onderhoudsarm (aluminium)
  • soepel te schuiven
  • lange levensduur
  • weerbestendig
  • voldoet aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2
  • energiebesparend, lagere energierekening
  • veelzijdig design
  • geluidswerend
  • waait niet open of dicht
  • geen ruimteverlies in uw tuin of op terras

Eindeloos veel mogelijkheden

Een aluminium schuifpui heeft een elegante uitstraling en past in bijna iedere woning. Uw ideale aluminium schuifpui stelt u zelf samen door te kiezen uit één van de vele kleuren. Voor elke situatie bieden wij een oplossing op maat, waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staat. Een aluminium schuifpui van Schipper kunt u volledig afstemmen op uw wensen. Er is een ruime keuze uit verschillende typen en is vrijwel leverbaar in iedere RAL-kleur.

Montage

Het monteren van een aluminium schuifpui voor jarenlang gebruiksgemak vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare schuifpui in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe aluminium schuifpui. Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over een aluminium schuifpui van Schipper? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318-631416.

Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse aluminium schuifpuien voor uw woning of appartement bekijken. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van aluminium schuifpuien? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Recente projecten

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse projecten waar wij aan hebben gewerkt.

Wat zeggen onze klanten?

Groot compliment
Groot compliment

Graag willen wij een groot compliment maken voor de professionaliteit en werkwijze van uw monteurs tijdens het plaatsen van de gevelramen en...

Lees meer over deze recensie
Prettige samenwerking
Prettige samenwerking

Afgelopen twee weken hebben jullie mensen de kunststof kozijnen en deuren geplaatst. Ik wil zeggen dat de samenwerking goed en vlot is verlopen...

Lees meer over deze recensie
Prachtig
Prachtig

We hebben vandaag onze nieuwe pui gezien en het is prachtig geworden! Wat fijn dat u vrijdag toch nog plaats had voor de plaatsing van onze pui...

Lees meer over deze recensie

Keurmerken en certificaten