Duurzame aluminium schuifpuien

Maximale lichtinval en een slankere uitstraling dan een houten of kunststof schuifpui: ontdek alle voordelen van de aluminium schuifpuien van Schipper Ede.

Vraag een offerte aan Meer over Schipper Ede
Aluminium schuifpui van Schipper Ede bij woning

Aluminium schuifpui vrij van schilderen

De aluminium schuifpui zijn door het aanbrengen van de kleur-poedercoating vrij van schilderen. Ideaal voor uw huis of bouwproject.

Slanke uitstraling

Een aluminium schuifpui heeft een slankere uitstraling dan een houten schuifpui of een kunststof schuifpui. Dit zorgt voor een maximale lichtinval.

Zakelijke projecten schuifpuien van Schipper Ede

Zelf samenstellen

Uw ideale aluminium schuifpui stelt u zelf samen door te kiezen uit één van de vele kleuren. Voor elke situatie bieden wij een oplossing op maat.

Uw mogelijkheden met een aluminium schuifpui

Een aluminium schuifpui heeft een elegante uitstraling en past in bijna iedere woning. Uw ideale aluminium schuifpui stelt u zelf samen door te kiezen uit één van de vele kleuren, bijvoorbeeld zwart. Voor elke situatie bieden wij een schuifpui op maat, waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staat. Een aluminium schuifpui van Schipper Ede kunt u volledig afstemmen op uw wensen. Er is een ruime keuze uit verschillende typen en is vrijwel leverbaar in iedere RAL-kleur. Lees bijvoorbeeld meer over de harmonica schuifpui.

Montage van schuifpui van aluminium

Het monteren van een aluminium schuifdeur voor jarenlang gebruiksgemak vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare schuifpui in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe aluminium schuifpui. Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over een steel look aluminium schuifpui van Schipper? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318-631416. Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse aluminium schuifpuien voor uw woning of appartement bekijken. Onze adviseurs helpen u graag verder. Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van aluminium schuifpuien? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

FAQ

Wat is een aluminium schuifpui?
Een aluminium schuifpui is een schuifdeur die binnenshuis met buitenshuis verbindt. Zo kunt u van binnen rechtstreeks naar het terras of de tuin gaan. Tevens bespaart u op uw energierekening en scheelt het ruimte ten opzichte van openslaande deuren.

Kiezen voor een aluminium schuifpui of openslaande deuren?
Het grootste verschil tussen aluminium schuifpuien en openslaande deuren is de ruimte dat het in beslag neemt. Om ruimte te besparen zijn schuifpuien van aluminium perfect.

Hoe onderhoud ik mijn schuifpui van aluminium?
Een aluminium schuifpui is zeer onderhoudsvriendelijk. Wel is het aan te raden om eens in de zoveel tijd het vuil van de rail te verwijderen en de rubbers schoon te maken, zodat de schuifpui van aluminium optimaal blijft functioneren.

Wat zeggen onze klanten?

Onze ervaring met Schipper Ede is werkelijk perfect! Deze mensen komen hun afspraken na, werken netjes en zorgvuldig en zijn erg vriendelijk! Ik kan Schipper Ede zeker aanbevelen!!

Marielle Dingemans

Een fantastisch klantvriendelijk bedrijf die ons huis zo mooi heeft opgeknapt! Met een nieuwe aluminium schuifpui en ramen met kunststof kozijnen tot aan de nok!

Fam. Jansen

Bij Schipper Ede kunststof kozijnen en een voordeur gekocht. Van uitzoeken, adviseren, meedenken tot aan plaatsing het geheel als een deskundig traject ervaren. Er wordt met zorgvuldigheid gewerkt.

D Spies-Pascaud

Keurmerken en certificaten