VvE’s

Schipper Ede ontzorgt u als VvE graag. Het vervangen van schuiframen, schuifpuien en kozijnen doen wij in volledige samenwerking met de VVE’s en betrokken bewoners. Het vervangen van de gevelelementen verbetert de gevelisolatie, geeft de gevel een moderner aanzien en zal de woningwaarde ten goede komen terwijl u energie verbruik lager wordt.

Contact

Vanaf de eerste geboorte van het profiel tot aan plaatsing in uw gevel
Het gehele traject wordt hierbij volledig door ons verzorgd. Hierdoor blijft het ook bij service of garantie een duidelijk verhaal wie hiervoor aangesproken kan worden.

Eigen profielserie
Door te werken met eigen profiel series heeft u niet te maken met tussenhandel maar besteld u direct bij de fabrikant. Alle puien worden dan ook in onze eigen fabriek in Ede gefabriceerd en geassembleerd tot een volwaardig moderne pui.

  • Maatwerk in elke situatie;
  • Geen sprake van tussenkomst van derden;
  • Groot aanbod aan moderne schuifpuien;
  • Puien zijn voorzien van HR++ of HR+++ triple beglazing;
  • Puien zijn vrijwel altijd probleemloos toepasbaar in de bestaande situatie;
  • Scherp geprijsde producten.

Familiebedrijf met oog op detail
Als familiebedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om het menselijk contact hierbij goed te onderhouden, zonder de zakelijke aspecten uit het oog te verliezen. Uiteraard is samenwerking met andere partijen mogelijk indien de situatie hierom vraagt.

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over vele referentie projecten die ieder met hun eigen uitdagingen tot een mooi en tevreden eindresultaat hebben geleid.

Contact

x
Op hemelvaartsdag 30 mei en vrijdag 31 mei zijn wij gesloten. Maandag 3 juni zijn wij weer geopend.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten