Schuifpuien

Licht en ruimte met een stijlvolle schuifpui
Dankzij de schuifpuien van Schipper kunt u zo vanuit uw woning uw terras opstappen, terwijl de frisse tuingeuren uw huis instromen. En dat alles in een handomdraai. Met een schuifpui creëert u binnen meer licht én een ruimtelijker gevoel van wonen.

Haal buiten naar binnen

De schuifpuien van Schipper zijn bijzonder geschikt voor het verbinden van de woonruimte met de buitenruimte. Daarnaast beschikken ze over heel goede waarden als het gaat om warmte- en geluidsisolatie. De overgangen tussen buiten en binnen gaan vloeiend in elkaar over, omdat de schuifpui een grote opening creëert. Hierdoor verandert de tuin of woonruimte in een open, vrije zitgelegenheid. De schuifpui is tevens ideaal indien uw ruimte beperkt is. Er is namelijk geen sprake van een deur die open moet slaan.

Schuifpui conform uw wensen

Bij Schipper kunt u terecht voor schuifpuien in diverse uitvoeringen. Schuifpuien van Schipper kunt u volledig afstemmen op uw wensen. Wij bieden een ruime keus in typen en kleuren. De schuifpuien van Schipper zijn standaard voorzien van HR++ glas. Zelfs HR+++ triple glas behoort tot de mogelijkheden.

Montage

Het monteren van schuifpui voor jarenlang gebruiksgemak vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare pui in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe schuifpui. Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over de schuifpuien van Schipper? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318-631416.

Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse schuifpuien voor uw woning of appartement bekijken. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van schuifpuien? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Recente projecten

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse projecten waar wij aan hebben gewerkt.

Wat zeggen onze klanten?

Groot compliment
Groot compliment

Graag willen wij een groot compliment maken voor de professionaliteit en werkwijze van uw monteurs tijdens het plaatsen van de gevelramen en...

Lees meer over deze recensie
Prettige samenwerking
Prettige samenwerking

Afgelopen twee weken hebben jullie mensen de kunststof kozijnen en deuren geplaatst. Ik wil zeggen dat de samenwerking goed en vlot is verlopen...

Lees meer over deze recensie
Prachtig
Prachtig

We hebben vandaag onze nieuwe pui gezien en het is prachtig geworden! Wat fijn dat u vrijdag toch nog plaats had voor de plaatsing van onze pui...

Lees meer over deze recensie

Keurmerken en certificaten