Schuifpuien

Licht en ruimte met een stijlvolle schuifpui

Dankzij de schuifpuien van Schipper kunt u zo vanuit uw woning uw terras opstappen, terwijl de frisse tuingeuren uw huis instromen. En dat alles in een handomdraai. Met een schuifpui creëert u binnen meer licht én een ruimtelijker gevoel van wonen.

Voordelen schuifpui

Alle voordelen van de schuifpui op een rij:

  • energiebesparend, lagere energierekening;
  • geen ruimteverlies in uw tuin of op terras;
  • geluidswerend;
  • lange levensduur;
  • onderhoudsvriendelijk (aluminium);
  • soepel schuifbaar;
  • veelzijdig design;
  • voldoet aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2;
  • waait niet open of dicht;
  • weerbestendig.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Haal buiten naar binnen

De schuifpuien van Schipper zijn bijzonder geschikt voor het verbinden van de woonruimte met de buitenruimte. Daarnaast beschikken ze over heel goede waarden als het gaat om warmte- en geluidsisolatie. De overgangen tussen buiten en binnen gaan vloeiend in elkaar over, omdat de schuifpui een grote opening creëert. Hierdoor verandert de tuin of woonruimte in een open, vrije zitgelegenheid. De schuifpui is tevens ideaal indien uw ruimte beperkt is. Er is namelijk geen sprake van een deur die open moet slaan. Een speciale variant is de harmonica schuifpui.

Schuifpui conform uw wensen

Bij Schipper kunt u terecht voor schuifpuien in diverse uitvoeringen. Schuifpuien van Schipper kunt u volledig afstemmen op uw wensen. Wij bieden een ruime keus in typen en kleuren. De schuifpuien van Schipper zijn standaard voorzien van HR++ glas. Zelfs HR+++ triple glas behoort tot de mogelijkheden.

Montage van een schuifpui

Bij de montage van een schuifpui is het belangrijk dat u kiest voor een professioneel bedrijf. Dat garandeert u namelijk jarenlang gebruiksgemak. U kunt het gehele proces aan onze specialisten overlaten. Niet alleen denkt Schipper mee van idee en ontwerp tot aan de oplevering van uw schuifpui, wij beschikken over ervaren monteurs die u verzekeren van een vakkundige montage. Uiteraard laten wij u niet in de rommel zitten en verwijderen en voeren wij het oude kozijn tevens af! Binnen slechts één dag is uw schuifpui een feit. U komt thuis na een werkdag of een dag recreatie en kunt u direct genieten van uw spiksplinternieuwe schuifpui.

Doe inspiratie op in onze showroom

Wilt u eerst meer informatie over onze schuifpuien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur ons een e-mail of bel ons op telefoonnummer: 0318-631416.

Laat u overtuigen door de schuifpuien voor uw woning of appartement in ons uitgebreide assortiment. Breng een bezoek aan onze showroom! Onze adviseurs staan voor u klaar als u vragen heeft of advies wilt voor uw persoonlijke situatie. Als u direct wilt weten wat de kosten zijn voor de levering van schuifpuien, dan kunt u via onderstaande knop een vrijblijvende offerte. aanvragen.

Offerte aanvragen

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Goede specificatie. Prima offerte. Goede afspraken waar men zich aan houdt. Ook voor het inmeten. Levering op het afgesproken moment. Vakmensen bij de plaatsing en alles blijkt te kloppen. Keurige afwerking.

Suardus

Schipper-Ede heeft veel energie gestoken in het goed begeleiden van de order voor een schuifpui. Het doornemen van de wensen en netjes volgens klantwens op datum geleverd.

Hugo Nordkamp

Ervaring met Schipper-Ede is positief. Duidelijke communicatie en een fraai product.

Fam Kleverlaan

Sinds een aantal weken hebben wij prachtige kunstof kozijnen aan de voorkant van ons huis, waar we erg blij mee zijn. Wij hebben een goede ervaring met het bedrijf Schipper opgedaan.

Fam Bertelink

Keurmerken en certificaten