Voordelen van schuifpuien

Verbind buiten met binnen met een schuifpui. Ook bespaart u op uw energierekening en bespaart u ruimte omdat u een schuifpui open en dicht schuift.

Vraag een offerte aan Meer over Schipper Ede
Aluminium schuifpui

Energiebesparende schuifpui

Een schuifpui verdient zichzelf terug door een lagere energierekening en een lange levensduur. Ze beschikken ook over heel goede waarden als het gaat om warmte- en geluidsisolatie.

Aluminium schuifpui

Ruimtebesparend

Een schuifpui opent u soepel door deze open en dicht te schuiven in plaats van een deur die u open moet slaan. Dat zorgt voor ruimtebesparing in uw tuin of op uw terras.

Aluminium schuifpui

Verbinding buiten met binnen

De overgangen tussen buiten en binnen gaan vloeiend in elkaar over, omdat de schuifpui een grote opening creëert. Hierdoor verandert de tuin of woonruimte in een open, vrije zitgelegenheid.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Schuifpui kopen conform uw wensen

Bij Schipper kunt u schuifpuien in diverse uitvoeringen kopen. Schuifpuien van Schipper kunt u volledig afstemmen op uw wensen. Wij bieden een ruime keus in typen en kleuren. De schuifpuien van Schipper zijn standaard voorzien van HR++ glas. Zelfs HR+++ triple glas behoort tot de mogelijkheden.

Montage van een schuifpui

Bij de montage van een schuifpui is het belangrijk dat u kiest voor een professioneel bedrijf. Dat garandeert u namelijk jarenlang gebruiksgemak. U kunt het gehele proces aan onze specialisten overlaten. Niet alleen denkt Schipper mee van idee en ontwerp tot aan de oplevering van uw schuifpui, wij beschikken over ervaren monteurs die u verzekeren van een vakkundige montage. Uiteraard laten wij u niet in de rommel zitten en verwijderen en voeren wij het oude kozijn tevens af! Binnen slechts één dag is uw schuifpui een feit. U komt thuis na een werkdag of een dag recreatie en kunt u direct genieten van uw spiksplinternieuwe schuifpui.

Doe inspiratie op in onze showroom

Wilt u eerst meer informatie over onze schuifpuien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur ons een e-mail of bel ons op telefoonnummer: 0318-631416. Laat u overtuigen door de schuifpuien voor uw woning of appartement in ons uitgebreide assortiment. Breng een bezoek aan onze showroom! Onze adviseurs staan voor u klaar als u vragen heeft of advies wilt voor uw persoonlijke situatie. Als u direct wilt weten wat de kosten zijn voor de levering van schuifpuien, dan kunt u via onderstaande knop een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wat zeggen onze klanten?

Onze ervaring met Schipper Ede is werkelijk perfect! Deze mensen komen hun afspraken na, werken netjes en zorgvuldig en zijn erg vriendelijk! Ik kan Schipper Ede zeker aanbevelen!!

Marielle Dingemans

Een fantastisch klantvriendelijk bedrijf die ons huis zo mooi heeft opgeknapt! Met een nieuwe aluminium schuifpui en ramen met kunststof kozijnen tot aan de nok!

Fam. Jansen

Bij Schipper Ede kunststof kozijnen en een voordeur gekocht. Van uitzoeken, adviseren, meedenken tot aan plaatsing het geheel als een deskundig traject ervaren. Er wordt met zorgvuldigheid gewerkt.

D Spies-Pascaud

Keurmerken en certificaten