Duurzame schuifpui kopen

Verbind buiten met binnen met een schuifpui. Ook bespaart u op uw energierekening en bespaart u ruimte omdat u een schuifpui open en dicht schuift.

Vraag een offerte aan Meer over Schipper Ede
Aluminium schuifpui

Energiebesparende pui

Een pui verdient zichzelf terug door een lagere energierekening en een lange levensduur. Ze beschikken ook over heel goede waarden als het gaat om warmte- en geluidsisolatie.

Aluminium schuifpui

Ruimtebesparend

Een schuifpui opent u soepel door deze open en dicht te schuiven in plaats van een deur die u open moet slaan. Dat zorgt voor ruimtebesparing in uw tuin of op uw terras.

Aluminium schuifpui

Verbinding buiten met binnen

De overgangen tussen buiten en binnen gaan vloeiend in elkaar over, omdat de schuifpui een grote opening creëert. Hierdoor verandert de tuin of woonruimte in een open, vrije zitgelegenheid.

Schuifpui kopen conform uw wensen

Bij Schipper kunt u een aluminium schuifpui kopen in diverse uitvoeringen . Onze puien worden op maat gemaakt en kunt u dus volledig afstemmen op uw wensen. Wij bieden een ruime keus in typen en kleuren, waaronder zwart. De aluminium schuifpuien van Schipper Ede zijn standaard voorzien van HR++ glas. Zelfs HR+++ triple glas behoort tot de mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan nu contact met ons op.

Opbouw HR++ & HR+++ glas

HR++ dubbel glas is als volgt opgebouwd: eerst enkel glas, dan een luchtspouw van stilstaade droge lucht en dan weer enkel glas. Soms wordt er bij de luchtspouw een speciaal gas gebruikt. Bij een schuifpui met HR+++ triple glas zijn het drie enkele glazen. De voordelen van dubbel en driedubbel glas liggen voor de hand: hoe dikker het glas, hoe warmer de binnenruimte, hoe lager de energierekening voor uw stookkosten.

Montage van een schuifpui

Bij de montage van een aluminium schuifpui is het belangrijk dat u kiest voor een professioneel bedrijf. Dat garandeert u namelijk jarenlang gebruiksgemak. Als echt familiebedrijf die al sinds 1959 succesvol is als het gaat om schuif puien, staan wij garant voor kwaliteit. U kunt het gehele proces aan onze specialisten overlaten. Niet alleen denkt Schipper mee van idee en ontwerp tot aan de oplevering van uw moderne pui, wij beschikken over ervaren monteurs die u verzekeren van een vakkundige montage. Onze monteurs werken in hun eigen montageploegen en zijn stuk voor stuk vakmensen. Zij kunnen altijd het beste eindresultaat realiseren omdat zij uitdagingen bij de plaatsing met uitgebreide kennis en ervaring kunnen oplossen. Na plaatsing laten wij u uiteraard niet in de rommel zitten en verwijderen en voeren wij het oude kozijn tevens af! Binnen slechts één dag is uw schuifpui een feit. U komt thuis na een werkdag of een dag recreatie en kunt u direct genieten van uw nieuwe schuifpui.

Doe inspiratie op in onze showroom

Wilt u eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur ons een e-mail of bel ons op telefoonnummer: 0318 - 631416. Laat u overtuigen door de grote schuifpuien voor uw woning of appartement in ons uitgebreide assortiment. Breng een bezoek aan onze showroom! U kunt dan verschillende voorbeeldsituaties van onze eigen schuifpuien komen bekijken. Ook onze adviseurs staan voor u klaar als u vragen heeft of advies wilt voor uw persoonlijke situatie. Onze showroom is geopend tijdens kantooruren (maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur). Als u direct wilt weten wat de kosten zijn voor de levering van schuifpuien, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

FAQ

Wat is een schuifpui?
Een schuifpui is een schuifdeur die buitenshuis met binnenshuis verbindt. Zo kunt u van binnen rechtstreeks naar het terras of de tuin gaan. Tevens bespaart u ruimte ten opzichte van openslaande deuren en bespaart u op uw energierekening.

Van welk materiaal zijn schuifpuien gemaakt?
Schuifpuien worden gemaakt van aluminium, kunststof of hout. Ieder materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Schuifpuien van aluminium zijn zeer slank, licht en duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig.

Kiezen voor een schuifpui of openslaande deuren?
Het grootste verschil tussen schuifpuien en openslaande deuren is de ruimte dat het in beslag neemt. Om ruimte te besparen zijn schuifpuien perfect. Verder is uw keuze natuurlijk gebaseerd op persoonlijke voorkeuren. Bij een karakteristieke oude woning geven openslaande deuren meer een nostalgische look t.o.v. de moderne schuifpui.

Hoe onderhoud ik mijn schuifpui?
Een schuifpui heeft weinig onderhoud nodig. Om er echter voor te zorgen dat uw schuifpui zo lang mogelijk goed blijft functioneren is het aan te raden om het vuil van de rail te verwijderen en de rubbers schoon te maken.

Wat zeggen onze klanten?

Onze ervaring met Schipper Ede is werkelijk perfect! Deze mensen komen hun afspraken na, werken netjes en zorgvuldig en zijn erg vriendelijk! Ik kan Schipper Ede zeker aanbevelen!!

Marielle Dingemans

Een fantastisch klantvriendelijk bedrijf die ons huis zo mooi heeft opgeknapt! Met een nieuwe aluminium schuifpui en ramen met kunststof kozijnen tot aan de nok!

Fam. Jansen

Bij Schipper Ede kunststof kozijnen en een voordeur gekocht. Van uitzoeken, adviseren, meedenken tot aan plaatsing het geheel als een deskundig traject ervaren. Er wordt met zorgvuldigheid gewerkt.

D Spies-Pascaud

Keurmerken en certificaten