Over ons

Over Schipper Ede

Over Schipper Ede

Schipper-Ede familie bedrijf sinds 1959 Schipper Ede is de specialist op het gebied van Schuifpuien en aluminium kozijnen.

Vanuit onze fabriek, showroom en kantoor centraal gelegen in het Gelderse Ede aan het knooppunt A12/A30 verzorgd Schipper-Ede al haar werkzaamheden voor zowel de particulieren alsook de zakelijke markt. Of het nu gaat om 150 schuifdeuren in een nieuwbouw- of renovatieproject in de randstad of uw jaren 30 woning voorzien van nieuwe kozijnen, Schipper-Ede is uw aangewezen partner.

Een echt familiebedrijf

Een echt familiebedrijf

Een familiebedrijf met herkenbare naam en uitstraling verbonden met kwaliteitsproducten. Wat in 1959 begonnen is als eenmanszaak is met ondertussen de derde generatie Schippers uitgegroeid tot een van de grootste spelers op aluminium kozijnen.

Onderscheidend

Uiteraard zal iedereen vertellen dat zijn producten de beste zijn. Maar het is wel prettig te weten dat wanneer u zaken doet met Schipper-Ede u zaken doet met een familie bedrijf welke al sinds 1959 succesvol is op het gebied van onderhoudsarme en goed isolerende kozijnen.

Vakmensen

Vakmensen

Om kwaliteit te kunnen waarborgen werkt Schipper-Ede vrijwel uitsluitend met eigen montageploegen, welke op hun beurt stuk voor stuk vakmensen betreffen. Onze monteurs hebben de kennis en ervaring om wanneer er zich uitdagingen voordoen deze op te lossen. Dit om altijd het beste eindresultaat te kunnen verwezenlijken.

Particulier , VVE, Woningbouwvereniging, ZZP-er, Aannemers- of Bouwbedrijf. Schipper-Ede is de aangewezen partner voor de productie en montage , of het nu gaat om 1 of 100 stuks kozijnen. Onze moderne fabriek is volledig toegespitst op het fabriceren van kozijnen en schuifpuien naar uw specifieke wensen.

Showroom

Showroom

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe aluminium schuifpui, aluminium kozijnen. Dan is onze showroom aan de Bellstraat 22 te Ede het adres om inspiratie op te doen. Hier staan meerdere voorbeeldsituaties van onze eigen Schipper Ede Schuifpuien alsook aluminium kozijnen. Onder het genot van een kopje koffie kunt u hier worden geadviseerd over welke producten voor u de juiste oplossing zijn.

Contact 0318 - 63 14 16 info@schipper-ede.nl
Bellstraat 22 6716 BA Ede Fabriek en showroom Geopend tijdens kantooruren
Vraag offerte aan

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten