Over ons

Schipper-Ede familie bedrijf sinds 1959

Schipper Ede is de specialist op het gebied van Schuifpuien aluminium en kunststof kozijnen.

Vanuit onze fabriek, showroom en kantoor centraal gelegen in het Gelderse Ede aan het knooppunt A12/A30 verzorgd Schipper-Ede al haar werkzaamheden voor zowel de particulieren alsook de zakelijke markt. Of het nu gaat om 150 schuifdeuren in een nieuwbouw of renovatie project in de randstad of uw jaren 30 woning voorzien van nieuwe kozijnen , Schipper-Ede is uw aangewezen partner.

Een echt familie bedrijf

Een familie bedrijf met herkenbare naam en uitstraling verbonden met kwaliteit producten.

Wat in 1959 begonnen is als eenmanszaak is met ondertussen de derde generatie Schippers uitgeroeid tot een van de grootste speler op aluminium en kunststof kozijnen.

Vakmensen

Om kwaliteit te kunnen waarborgen werkt Schipper-Ede vrijwel uitsluitend met eigen montageploegen welke op hun beurt stuk voor stuk vakmensen betreffen. Onze monteurs hebben de kennis en ervaring om wanneer er zich uitdagingen voordoen deze op maat op lossen om zo voor u altijd het beste eindresultaat te kunnen verwezenlijken.

Particulier , VVE, Wongbouwvereniging, ZZP-er, Aannemer of Bouwbedrijf 

Schipper-Ede is de aangewezen partner voor de productie en montage , of het nu gaat om 1 of 100 stuks kozijnen. Onze moderne fabriek is volledige toegespitst op het fabriceren van kozijnen en schuifpuien naar uw specifieke wensen. Jaarlijks verlaten duizenden kozijnen onze fabriek te Ede.

Showroom

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe moderne schuifpui, aluminium kozijnen of kunststof kozijnen. Dan is onze showroom aan de Bellstraat 22 te Ede het adres om inspiratie op te doen. Hier staan meerdere voorbeeld situaties van onze eigen Schipper Ede Schuifpuien alsook aluminium en kunststof kozijnen. Onder het genot van een kopje koffie kunt u hier worden geadviseerd over welke producten voor u de juiste oplossing zijn.

Onderscheidend

Uiteraard zal iedereen u vertellen dat zijn producten de beste zijn. Maar het is wel prettig te weten dat wanneer u zaken doet met Schipper-Ede u zaken doet met een familie bedrijf welke al sinds 1959 succesvol is op het gebied van onderhoudsarme en goed isolerende kozijnen.

Ook is Schipper-Ede aangesloten bij de overkoepelende branche organisatie VMRG.

Deze omvatten een bundel kwaliteitseisen en adviezen waaraan wij producent ons moeten houden.

Van tijd tot tijd worden wij hier regelmatig steekproefsgewijs op getoetst.

De VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen worden jaarlijks herzien. Hierdoor beschikken wij steeds over actuele regelgeving op het gebied van kwaliteit.

Contact :

Vraag vrijblijvend een offerte aan !!

0318 – 63 14 16 / info@schipper-ede.nl

Fabriek en showroom, geopend tijdens kantooruren

Bellstraat 22, 6716 BA Ede

  

Recente projecten

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse projecten waar wij aan hebben gewerkt.

Wat zeggen onze klanten?

Groot compliment
Groot compliment

Graag willen wij een groot compliment maken voor de professionaliteit en werkwijze van uw monteurs tijdens het plaatsen van de gevelramen en...

Lees meer over deze recensie
Prettige samenwerking
Prettige samenwerking

Afgelopen twee weken hebben jullie mensen de kunststof kozijnen en deuren geplaatst. Ik wil zeggen dat de samenwerking goed en vlot is verlopen...

Lees meer over deze recensie
Prachtig
Prachtig

We hebben vandaag onze nieuwe pui gezien en het is prachtig geworden! Wat fijn dat u vrijdag toch nog plaats had voor de plaatsing van onze pui...

Lees meer over deze recensie

Keurmerken en certificaten