Woningcorporaties

Schipper Ede is al geruime tijd een betrouwbare partner voor de levering en installatie van geïsoleerde aluminium schuifpuien in diverse projecten voor woningcorporaties.

Voor grootschalige en kleinschalige projecten bent u bij Schipper-Ede aan het juiste adres. Wij bieden de juiste oplossing. Ons assortiment kunnen wij leveren met HR++ of HR+++ triple beglazing. Onze eigen profiel serie productie stelt ons in staat om efficiënt grote series te produceren. Echter zijn wij ook in staat om kleinere series of zelfs stukproductie te leveren.

Uw zakelijke voordelen
Profiteer van onze zakelijke voordelen, zoals het beheer van onze eigen profiel series, maatwerk levering en scherpe prijzen. Als woningcorporatie wilt u vast meer weten over de voordelen van een partnerschap met Schipper Ede. Neem daarom gerust contact met ons op om een gesprek aan te gaan.

Familiebedrijf Schipper Ede
Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en hebben we oog voor detail, zonder de zakelijke aspecten uit het oog te verliezen. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

x
Op hemelvaartsdag 30 mei en vrijdag 31 mei zijn wij gesloten. Maandag 3 juni zijn wij weer geopend.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten