Deuren

Kunststof en Aluminium deuren

Een kunststof of aluminium deur is een duurzame investering. U bespaart veel op uw onderhoud, Schilderen behoort tot het verleden en ook gaan ze tientallen jaren mee. De kunststof en aluminium deuren van Schipper voldoen standaard aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2. Een Schipper-Ede deurkozijn biedt levenslang voordelen: bij nieuwbouw, renovatie én bij vervanging van bestaande kozijnen!

Voordelen kunststof en aluminium deuren

De voordelen van kunststof kozijnen op een rij:

  • Onderhoudsarm,
  • Isolerend,
  • Een zeer lange levensduur,
  • Voldoet aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2,
  • Veelzijdig design,
  • Verschillende afwerkingen en kleuren mogelijk, o.a. houtnerf op de profielen,
  • Zeer geschikt voor renovatie.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Schipper kunt u terecht voor een breed assortiment kunststof en aluminium deurkozijnen. Volledig afgestemd op uw wensen. De keus is groot. U kun bij Schipper-ede terecht voor een kunststof of aluminium Voordeur / Achterdeur / Balkondeur. De deuren worden allemaal voorzien van veiligheidsbeslag. Ze zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen: van moderne, industriële tot monumentale panden.

Montage

Het monteren van de deurkozijnen voor jarenlang gebruiksgemak vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Ook het inmeten is bij ons in goede handen. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare kunststof kozijnen in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe deur. Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over kunststof of aluminium deuren van Schipper? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318 – 63 14 16. Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse kunststof kozijnen voor uw woning of appartement bekijken. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van een kunststof of aluminium deur? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Recente projecten

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse projecten waar wij aan hebben gewerkt.

Wat zeggen onze klanten?

Groot compliment
Groot compliment

Graag willen wij een groot compliment maken voor de professionaliteit en werkwijze van uw monteurs tijdens het plaatsen van de gevelramen en...

Lees meer over deze recensie
Prettige samenwerking
Prettige samenwerking

Afgelopen twee weken hebben jullie mensen de kunststof kozijnen en deuren geplaatst. Ik wil zeggen dat de samenwerking goed en vlot is verlopen...

Lees meer over deze recensie
Prachtig
Prachtig

We hebben vandaag onze nieuwe pui gezien en het is prachtig geworden! Wat fijn dat u vrijdag toch nog plaats had voor de plaatsing van onze pui...

Lees meer over deze recensie

Keurmerken en certificaten