Aluminium deuren

Kiest u voor een aluminium voordeur, achterdeur, balkondeur, terrasdeur of misschien wel een combinatie? Alle deuren zijn voorzien van veiligheidsbeslag.

Vraag een offerte aan Meer over Schipper Ede
Deuren

Aluminium deuren van Schipper Ede

Een aluminium deur is een duurzame investering. U bespaart veel op uw onderhoud. Schilderen behoort tot het verleden en ook gaan ze tientallen jaren mee.

Deuren

Toepassingen aluminium deuren

Een Schipper-Ede deurkozijn biedt levenslang voordelen: ze zijn zeer geschikt renovatie. Ook bij nieuwbouw én bij vervanging van bestaande kozijnen is een aluminium alternatief de juiste keuze!

Deuren

Voordelen aluminium deuren

De aluminium deuren van Schipper voldoen standaard aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2. Ze zijn onderhoudsarm, isolerend en hebben een zeer lange levensduur.

Schuifpuien combineren met uw deuren

U kunt uit eindeloos veel mogelijkheden kiezen bij Schipper Ede. Als specialist in aluminium schuifpuien, monteren wij graag in combinatie met een schuifpui uw deuren. Een deur kan het verschil maken wanneer het aankomt op de algehele uitstraling van uw woning. U kunt zowel binnen als buiten genieten van een op maat gemaakte deur. Wij denken hierin graag met u mee.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Schipper kunt u terecht voor een breed assortiment aluminium deurkozijnen. Volledig afgestemd op uw wensen. De keuze is groot. U kun bij Schipper Ede terecht voor een aluminium Voordeur / Achterdeur / Balkondeur / terrasdeur of een aluminium schuifdeur. De deuren worden allemaal voorzien van veiligheidsbeslag. Ze zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen: van moderne, industriële tot monumentale panden.

Montage

Het monteren van de deurkozijnen voor jarenlang gebruiksgemak vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Ook het inmeten is bij ons in goede handen. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare aluminium kozijnen in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe deur. Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over aluminium deuren of andere producten zoals schuifpuien van aluminium van Schipper Ede? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318 - 63 14 16. Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse aluminium kozijnen voor uw woning of appartement bekijken. Onze adviseurs helpen u graag verder. Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van een aluminium deur? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

FAQ

Wat is een schuifpui?
Een schuifpui is een schuifdeur die buitenshuis met binnenshuis verbindt. Zo kunt u van binnen rechtstreeks naar het terras of de tuin gaan. Tevens bespaart u ruimte ten opzichte van openslaande deuren en bespaart u op uw energierekening.

Van welk materiaal zijn schuifpuien gemaakt?
Schuifpuien worden gemaakt van aluminium, kunststof of hout. Ieder materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Schuifpuien van aluminium zijn zeer slank, licht en duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig.

Kiezen voor een schuifpui of openslaande deuren?
Het grootste verschil tussen schuifpuien en openslaande deuren is de ruimte dat het in beslag neemt. Om ruimte te besparen zijn schuifpuien perfect. Verder is uw keuze natuurlijk gebaseerd op persoonlijke voorkeuren. Bij een karakteristieke oude woning geven openslaande deuren meer een nostalgische look t.o.v. de moderne schuifpui.

Hoe onderhoud ik mijn schuifpui?
Een schuifpui heeft weinig onderhoud nodig. Om er echter voor te zorgen dat uw schuifpui zo lang mogelijk goed blijft functioneren is het aan om het vuil van de rail te verwijderen, en de rubbers schoon te maken.

Wat zeggen onze klanten?

Onze ervaring met Schipper Ede is werkelijk perfect! Deze mensen komen hun afspraken na, werken netjes en zorgvuldig en zijn erg vriendelijk! Ik kan Schipper Ede zeker aanbevelen!!

Marielle Dingemans

Een fantastisch klantvriendelijk bedrijf die ons huis zo mooi heeft opgeknapt! Met een nieuwe aluminium schuifpui en ramen met kunststof kozijnen tot aan de nok!

Fam. Jansen

Bij Schipper Ede kunststof kozijnen en een voordeur gekocht. Van uitzoeken, adviseren, meedenken tot aan plaatsing het geheel als een deskundig traject ervaren. Er wordt met zorgvuldigheid gewerkt.

D Spies-Pascaud

Keurmerken en certificaten