Deuren

Kunststof en Aluminium deuren

Een kunststof of aluminium deur is een duurzame investering. U bespaart veel op uw onderhoud, Schilderen behoort tot het verleden en ook gaan ze tientallen jaren mee. De kunststof en aluminium deuren van Schipper voldoen standaard aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2. Een Schipper-Ede deurkozijn biedt levenslang voordelen: bij nieuwbouw, renovatie én bij vervanging van bestaande kozijnen!

Voordelen kunststof en aluminium deuren

De voordelen van kunststof kozijnen op een rij:

  • onderhoudsarm;
  • isolerend;
  • een zeer lange levensduur;
  • voldoet aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2;
  • veelzijdig design;
  • verschillende afwerkingen en kleuren mogelijk, o.a. houtnerf op de profielen;
  • zeer geschikt voor renovatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Schipper kunt u terecht voor een breed assortiment kunststof en aluminium deurkozijnen. Volledig afgestemd op uw wensen. De keus is groot. U kun bij Schipper-ede terecht voor een kunststof of aluminium Voordeur / Achterdeur / Balkondeur en terrasdeur. De deuren worden allemaal voorzien van veiligheidsbeslag. Ze zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen: van moderne, industriële tot monumentale panden.

Montage

Het monteren van de deurkozijnen voor jarenlang gebruiksgemak vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Ook het inmeten is bij ons in goede handen. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare kunststof kozijnen in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe deur. Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over kunststof of aluminium deuren van Schipper? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318 – 63 14 16. Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse kunststof kozijnen voor uw woning of appartement bekijken. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van een kunststof of aluminium deur? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Goede specificatie. Prima offerte. Goede afspraken waar men zich aan houdt. Ook voor het inmeten. Levering op het afgesproken moment. Vakmensen bij de plaatsing en alles blijkt te kloppen. Keurige afwerking.

Suardus

Schipper-Ede heeft veel energie gestoken in het goed begeleiden van de order voor een schuifpui. Het doornemen van de wensen en netjes volgens klantwens op datum geleverd.

Hugo Nordkamp

Ervaring met Schipper-Ede is positief. Duidelijke communicatie en een fraai product.

Fam Kleverlaan

Sinds een aantal weken hebben wij prachtige kunstof kozijnen aan de voorkant van ons huis, waar we erg blij mee zijn. Wij hebben een goede ervaring met het bedrijf Schipper opgedaan.

Fam Bertelink

Keurmerken en certificaten