Moderne schuiframen

De hoog isolerende schuiframen van Schipper Ede voldoen aan de strengste normen voor isolatie. De slanke aluminium profielen zorgen voor een uniek gevelbeeld.

Vraag een offerte aan Meer over Schipper Ede

Maximale lichtinval als u kiest voor schuiframen

De hoog isolerende schuiframen voldoen aan de strengste normen voor isolatie. De schuiframen van Schipper zijn voorzien van slanke, aluminium profielen, waardoor ze maximale lichtinval garanderen.

Schuiframen geschikt voor diverse toepassingen

Door de belijning ontstaat een uniek gevelbeeld. Een aluminium schuifraam biedt levenslang voordelen: bij nieuwbouw, renovatie én bij vervanging van bestaande schuiframen!

Voordelen schuiframen van Schipper Ede

Schuiframen zijn niet alleen onderhoudsarm (aluminium) en isolerend, ook beschikken ze over een lange levensduur en voldoen ze aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2.

Schuiframen in combinatie met onze schuifpuien

Schipper Ede is een van weinige fabrikanten die gespecialiseerd is in schuifpuien. Wij verbinden graag de buitenkant van uw woning of bedrijfspand met de binnenkant. Onze ervaren monteurs monteren graag uw schuiframen in combinatie met onze schuifpuien. Ook kunt u bij ons uw schuiframen compleet naar wens laten maken. Wij beschikken namelijk over een breed aanbod aan types schuifpuien en schuiframen.

Schuifraam conform uw wensen

Bij Schipper kunt u terecht voor aluminium schuiframen in verschillende uitvoeringen. Schuiframen van Schipper kunt u volledig afstemmen op uw wensen. Wij bieden een ruime keus in typen en kleuren. De schuiframen van Schipper zijn standaard voorzien van HR++ glas. Zelfs triple glas behoort tot de mogelijkheden. Is uw woning of bedrijfspand voorzien van ongeïsoleerde PH schuiframen en schuifpuien van bijvoorbeeld Kock van Gelder? Maak dan nu de keuze voor Schipper Ede. Laat de 2x enkel glas PH schuiframen of niet geïsoleerde aluminium schuiframen en schuifpuien vervangen voor de onderhoudsvriendelijke schipper-ede.nl schuiframen en schuifpuien. Onze producten zijn voorzien van een coating met een goede wind-, water- en geluidsdichtheid. Dat ziet u gegarandeerd terug op uw energierekening.

Montage

Het monteren van schuiframen, voor jarenlang gebruiksgemak, vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare schuifraam in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe . Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over de schuiframen van Schipper? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318-631416. Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse schuiframen voor uw woning of appartement bekijken. Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van schuiframen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Offerte aanvragen Neem contact met ons op! Kunststof en aluminium producten Familiebedrijf sinds 1959 Van productie tot en met montage Showroom en fabriek op locatie Stel uw vraag!

FAQ

Wat is een schuifpui?
Een schuifpui is een schuifdeur die buitenshuis met binnenshuis verbindt. Zo kunt u van binnen rechtstreeks naar het terras of de tuin gaan. Tevens bespaart u ruimte ten opzichte van openslaande deuren en bespaart u op uw energierekening.

Van welk materiaal zijn schuifpuien gemaakt?
Schuifpuien worden gemaakt van aluminium, kunststof of hout. Ieder materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Schuifpuien van aluminium zijn zeer slank, licht en duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig.

Kiezen voor een schuifpui of openslaande deuren?
Het grootste verschil tussen schuifpuien en openslaande deuren is de ruimte dat het in beslag neemt. Om ruimte te besparen zijn schuifpuien perfect. Verder is uw keuze natuurlijk gebaseerd op persoonlijke voorkeuren. Bij een karakteristieke oude woning geven openslaande deuren meer een nostalgische look t.o.v. de moderne schuifpui.

Hoe onderhoud ik mijn schuifpui?
Een schuifpui heeft weinig onderhoud nodig. Om er echter voor te zorgen dat uw schuifpui zo lang mogelijk goed blijft functioneren is het aan om het vuil van de rail te verwijderen, en de rubbers schoon te maken.

Wat zeggen onze klanten?

Onze ervaring met Schipper Ede is werkelijk perfect! Deze mensen komen hun afspraken na, werken netjes en zorgvuldig en zijn erg vriendelijk! Ik kan Schipper Ede zeker aanbevelen!!

Marielle Dingemans

Een fantastisch klantvriendelijk bedrijf die ons huis zo mooi heeft opgeknapt! Met een nieuwe aluminium schuifpui en ramen met kunststof kozijnen tot aan de nok!

Fam. Jansen

Bij Schipper Ede kunststof kozijnen en een voordeur gekocht. Van uitzoeken, adviseren, meedenken tot aan plaatsing het geheel als een deskundig traject ervaren. Er wordt met zorgvuldigheid gewerkt.

D Spies-Pascaud

Keurmerken en certificaten