Schuiframen

Schuiframen zijn een moderne oplossing, die de eisen voor lage energiewoningen zelfs kunnen overtreffen. De hoog isolerende schuiframen voldoen aan de strengste normen voor isolatie. De schuiframen van Schipper zijn voorzien van slanke, aluminium profielen, waardoor ze maximale lichtinval garanderen. Door de belijning ontstaat een uniek gevelbeeld. Een aluminium schuifraam biedt levenslang voordelen: bij nieuwbouw, renovatie én bij vervanging van bestaande schuiframen!

Voordelen

  • Onderhoudsarm (aluminium)
  • isolerend
  • lange levensduur
  • licht schuivend
  • slanke profielen
  • weerbestendig
  • hoge isolatiewaarde
  • voldoet aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2.

Schuifraam conform uw wensen

Bij Schipper kunt u terecht voor aluminium schuiframen in verschillende uitvoeringen. Schuiframen van Schipper kunt u volledig afstemmen op uw wensen. Wij bieden een ruime keus in typen en kleuren. De schuiframen van Schipper zijn standaard voorzien van HR++ glas. Zelfs triple glas behoort tot de mogelijkheden.

Montage

Het monteren van schuifpui voor jarenlang gebruiksgemak vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare schuifraam in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe schuifraam. Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over de schuiframen van Schipper? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318-631416.

Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse schuiframen voor uw woning of appartement bekijken.

Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van schuiframen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Recente projecten

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse projecten waar wij aan hebben gewerkt.

Wat zeggen onze klanten?

Groot compliment
Groot compliment

Graag willen wij een groot compliment maken voor de professionaliteit en werkwijze van uw monteurs tijdens het plaatsen van de gevelramen en...

Lees meer over deze recensie
Prettige samenwerking
Prettige samenwerking

Afgelopen twee weken hebben jullie mensen de kunststof kozijnen en deuren geplaatst. Ik wil zeggen dat de samenwerking goed en vlot is verlopen...

Lees meer over deze recensie
Prachtig
Prachtig

We hebben vandaag onze nieuwe pui gezien en het is prachtig geworden! Wat fijn dat u vrijdag toch nog plaats had voor de plaatsing van onze pui...

Lees meer over deze recensie

Keurmerken en certificaten