Schuiframen

Schuiframen zijn een moderne oplossing, die de eisen voor lage energiewoningen zelfs kunnen overtreffen. De hoog isolerende schuiframen voldoen aan de strengste normen voor isolatie. De schuiframen van Schipper zijn voorzien van slanke, aluminium profielen, waardoor ze maximale lichtinval garanderen. Door de belijning ontstaat een uniek gevelbeeld. Een aluminium schuifraam biedt levenslang voordelen: bij nieuwbouw, renovatie én bij vervanging van bestaande schuiframen!

Voordelen schuiframen

  • onderhoudsarm (aluminium);
  • isolerend;
  • lange levensduur;
  • licht schuivend;
  • slanke profielen;
  • weerbestendig;
  • hoge isolatiewaarde;
  • voldoet aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Schuifraam conform uw wensen

Bij Schipper kunt u terecht voor aluminium schuiframen in verschillende uitvoeringen. Schuiframen van Schipper kunt u volledig afstemmen op uw wensen. Wij bieden een ruime keus in typen en kleuren. De schuiframen van Schipper zijn standaard voorzien van HR++ glas. Zelfs triple glas behoort tot de mogelijkheden.

Montage

Het monteren van schuiframen, voor jarenlang gebruiksgemak, vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare schuifraam in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe schuifraam. Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over de schuiframen van Schipper? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318-631416.

Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse schuiframen voor uw woning of appartement bekijken.

Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van schuiframen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Goede uitleg op alle vragen netjes antwoord. Afspraken verlopen netjes en na de plaatsing van de nieuwe pui alles schoon en netjes achter gelaten. Super. Ben heel blij met de nieuwe pui.

Van mevrouw Berends

Schipper-Ede heeft veel energie gestoken in het goed begeleiden van de order voor een schuifpui. Het doornemen van de wensen en netjes volgens klantwens op datum geleverd.

Hugo Nordkamp

Wij zijn meer dan tevreden over Schipper in Ede. De plaatsing is perfect verlopen. Alles zoals afgesproken, zeer netjes afgewerkt en bijzonder behulpzaam en vriendelijk personeel.

Jager

Sinds een aantal weken hebben wij prachtige kunstof kozijnen aan de voorkant van ons huis, waar we erg blij mee zijn. Wij hebben een goede ervaring met het bedrijf Schipper opgedaan.

Fam Bertelink

Keurmerken en certificaten