Aluminium schuifdeur

Aluminium schuifdeuren bij Schipper-Ede hebben een veelzijdig design, zijn weerbestendig en onderhoudsarm. Bespaar ruimte en verbind uw tuin direct met de woonkamer of keuken.

Vraag offerte aan

Het plaatsen van een aluminium schuifdeur

Onze specialisten ontzorgen u graag in het gehele proces. Van het ontwerpen van uw nieuwe aluminium schuifdeur tot de plaatsing hiervan. De montage van uw schuifpui kunt u dus met een gerust hart overlaten aan onze vakkundige monteurs. Deze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw aluminium schuifdeur in een dag gebruiksklaar is. Zo zorgen zij voor een professionele montage. Wij leveren uw nieuwe schuifdeur, verwijderen de bestaande pui of kozijn en ruimen na afloop alles weer netjes en bezemschoon op! 

Verschillende soorten aluminium schuifdeuren 

U kunt uw ideale aluminium schuifdeuren samenstellen door te kiezen uit een van onze standaard of optionele kleuren. Wij besteden persoonlijke aandacht aan uw wensen zodat wij samen de juiste aluminium schuifdeur op kunnen leveren. Hierbij kijken wij naar de kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal. Onze schuifdeuren van aluminium zijn leverbaar in de meeste RAL-kleuren.

Aluminium schuifdeur buiten 

Onze aluminium schuifdeuren zorgen er ook voor dat de buitenkant van uw woning strak en tijdloos oogt. De schuifdeuren zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen. Van moderne tot klassiek. Een aluminium schuifdeur buiten  ter vervanging van uw achterdeur, of terrasdeur geeft een prachtige uitstraling en zorgt daarnaast voor maximale lichtinval in uw woning. De schuifdeuren van aluminium zijn door een kleur-poedercoating vrij van schilderen. Dat maakt het ideaal voor uw bouwproject. 

Ontvang een scherpe offerte voor uw aluminium schuifdeur

Wilt u meer informatie over onze aluminium schuifdeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag en denken mee van het ontwerp tot aan de oplevering. Wij leveren de schuifdeuren en plaatsen deze voor u binnen één dag. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe aankoop. Bekijk onze projecten en doe gerust inspiratie op. Als u direct een kostenplaatje wenst te ontvangen kunt u een vrijblijvende scherpe offerte aanvragen! 

Offerte aanvragen

FAQ

Wat is een aluminium schuifpui?
Een aluminium schuifpui is een schuifdeur die binnenshuis met buitenshuis verbindt. Zo kunt u van binnen rechtstreeks naar het terras of de tuin gaan. Tevens bespaart u op uw energierekening en scheelt het ruimte ten opzichte van openslaande deuren.

Kiezen voor een aluminium schuifpui of openslaande deuren?
Het grootste verschil tussen aluminium schuifpuien en openslaande deuren is de ruimte dat het in beslag neemt. Om ruimte te besparen zijn schuifpuien van aluminium perfect.

Hoe onderhoud ik mijn schuifpui van aluminium?
Een aluminium schuifpui is zeer onderhoudsvriendelijk. Wel is het aan te raden om eens in de zoveel tijd het vuil van de rail te verwijderen en de rubbers schoon te maken, zodat de schuifpui van aluminium optimaal blijft functioneren.

x
Op hemelvaartsdag 30 mei en vrijdag 31 mei zijn wij gesloten. Maandag 3 juni zijn wij weer geopend.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten