Schuifpui kosten

Zorg voor een maximale lichtinval in uw woning, bespaar op energiekosten en creëer meer ruimte met de schuifpuien van Schipper-Ede. Onze schuifpuien kunnen wij bijna volledig naar uw wens maken. De schuifpui kosten verschillen daarom per situatie.

Vraag offerte aan

Schuifpui kosten op maat

Bij ons kunt u diverse soorten schuifpuien kopen. Deze worden voor u op maat gemaakt, dat betekent dat wij de schuifpuien bijna volledig kunnen afstemmen op uw wensen. Het materiaalgebruik heeft ook invloed op de prijs van een schuifpui. Schuifpuien kunt u laten maken van verschillende materialen. Houten en kunststof zijn mogelijk, maar de betere en vooral esthetisch mooiere schuifpuien zijn altijd van aluminium.
Hierom is Schipper-Ede is de aangewezen partner voor de productie en montage van aluminium schuifpuien. Wij brengen voor u in kaart wat uw schuifpui zal kosten en geven u graag advies over het ontwerp, materiaalgebruik glastype, de levering en montage.

Wat kost een schuifpui

Een schuifpui verbindt uw woonkamer en keuken met de tuin. U creëert meer ruimte in uw woning met onze schuifpuien. De schuifpui maken wij op maat voor uw woning en worden hierom exact ingemeten door onze monteurs op locatie. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit verschillende schuifpui varianten en kleuren. Ook zijn de kosten voor uw schuifpui afhankelijk van het type glas wat u wenst te gebruiken. Wij adviseren u hier graag, door verder te kijken dan alleen de aanschafkosten. Hoe hoger de prestatie van het isolatieglas (HR++/HR+++) des te lager de energierekening zal zijn. Onze schuifpuien bieden u dus ook een duurzaam lange termijn effect aan. 

Aluminium schuifpui kosten bij Schipper-Ede

Schipper-Ede is een een van de grootste spelers op gebied van aluminium schuifpuien. Dit komt met name door de slankheid, lichtheid en duurzaamheid van het materiaal. Daarnaast heeft een aluminium schuifpui weinig onderhoud nodig. Onze schuifpui specialisten begeleiden u graag in het gehele proces.

Ontvang een scherpe offerte voor uw schuifpui

Wilt u meer informatie over mogelijkheden en kosten voor uw schuifpui? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee van het idee en ontwerp tot aan de oplevering. Wij leveren en plaatsen gebruiksklare schuifpuien zodat u gelijk kunt genieten van uw nieuwe schuifpui. Bekijk onze projecten en doe gerust inspiratie op. Als u direct een kostenplaatje wenst te ontvangen kunt u een vrijblijvende scherpe offerte aanvragen!

Offerte aanvragen

FAQ

Wat is een aluminium schuifpui?
Een aluminium schuifpui is een schuifdeur die binnenshuis met buitenshuis verbindt. Zo kunt u van binnen rechtstreeks naar het terras of de tuin gaan. Tevens bespaart u op uw energierekening en scheelt het ruimte ten opzichte van openslaande deuren.

Kiezen voor een aluminium schuifpui of openslaande deuren?
Het grootste verschil tussen aluminium schuifpuien en openslaande deuren is de ruimte dat het in beslag neemt. Om ruimte te besparen zijn schuifpuien van aluminium perfect.

Hoe onderhoud ik mijn schuifpui van aluminium?
Een aluminium schuifpui is zeer onderhoudsvriendelijk. Wel is het aan te raden om eens in de zoveel tijd het vuil van de rail te verwijderen en de rubbers schoon te maken, zodat de schuifpui van aluminium optimaal blijft functioneren.

x
Op hemelvaartsdag 30 mei en vrijdag 31 mei zijn wij gesloten. Maandag 3 juni zijn wij weer geopend.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten