Schuifpui – 3 meter – 4 meter – 5 meter – alle maten

Onze schuifpuien zijn beschikbaar in bijna alle maten. De breedte van een schuifpui is afhankelijk van meerdere factoren. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar de functionaliteit van de schuifpui, de looprichting in uw woning en hoe de nieuwe schuifpui wordt ingedeeld. 

Vraag offerte aan

Schuifpui 3 meter

De keuze is groot. Een schuifpui van 3 meter komt ook regelmatig voor. U kunt kiezen voor een 2-delige schuifpui van 3 meter. Deze schuifpuien zijn ideaal om te gebruiken om zoveel lichtinval als mogelijk te creëren. Een aluminium schuifpui van 3 meter is breed toepasbaar en past bijna in iedere woning. Voor elke situatie bieden wij een schuifpui op maat, volledig afgestemd op uw wensen. 

Schuifpui 4 meter

Bij Schipper  Ede kunt u terecht voor een breed assortiment aan schuifpuien. Een schuifpui van 4 meter is een mooie toevoeging aan uw woning en kan uit meerdere delen bestaan. We zorgen ervoor dat alles goed wordt ingemeten en denken mee over het idee en ontwerp. Hiermee is een schuifpui ook een goed alternatief voor openslaande deuren of vouwwanden. Er is veel mogelijk. Uw ideale schuifpui van 4 meter kunt u zelf samenstellen en daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om te kiezen uit onze vele kleuren. 

Schuifpuien 5 meter

Bij het plaatsen van schuifpuien van 5 meter, begeleiden onze specialisten u in het gehele proces. Onze ervaren monteurs zorgen voor vakkundige montage en leveren uw schuifpui in een dag op. Ook in het verwijderen en afvoeren van uw oude schuifpui of deur ontzorgen wij u graag. Een schuifpui van 5 meter zorgt voor een mooie overgang tussen buiten en binnen. Een schuifpui van 5 meter creëert een grote opening van uw woning naar uw terras of tuin. Daarnaast werkt een schuifpui ook energiebesparend. Met HR++/HR+++ triple glas creëert u in de winterdagen een warme, en in de zomerdagen een koele binnenruimte. Een lage energierekening biedt dus ook een duurzaam lange termijn effect aan. 

Scherpe offerte ontvangen in alle maten 

Wenst u meer informatie over onze schuifpuien van 3 tot 6 meter? Neem vrijblijvend contact met ons op! Bij Schipper bent u verzekerd van kwaliteit! Bekijk onze projecten en doe gerust inspiratie op. Onze specialisten bieden u altijd een oplossing op maat aan en onze monteurs zorgen voor een vakkundige montage. Wilt u direct weten wat de kosten zijn van onze schuifpuien in verschillende maten? Wij sturen u een scherpe offerte op!

Offerte aanvragen

FAQ

Wat is een aluminium schuifpui?
Een aluminium schuifpui is een schuifdeur die binnenshuis met buitenshuis verbindt. Zo kunt u van binnen rechtstreeks naar het terras of de tuin gaan. Tevens bespaart u op uw energierekening en scheelt het ruimte ten opzichte van openslaande deuren.

Kiezen voor een aluminium schuifpui of openslaande deuren?
Het grootste verschil tussen aluminium schuifpuien en openslaande deuren is de ruimte dat het in beslag neemt. Om ruimte te besparen zijn schuifpuien van aluminium perfect.

Hoe onderhoud ik mijn schuifpui van aluminium?
Een aluminium schuifpui is zeer onderhoudsvriendelijk. Wel is het aan te raden om eens in de zoveel tijd het vuil van de rail te verwijderen en de rubbers schoon te maken, zodat de schuifpui van aluminium optimaal blijft functioneren. Ontdek ook onze dubbele schuifpuien.

x
Op hemelvaartsdag 30 mei en vrijdag 31 mei zijn wij gesloten. Maandag 3 juni zijn wij weer geopend.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten