Terrasdeur

Met een terrasdeur van Schipper Ede haalt u buiten naar binnen! U heeft de keuze uit dubbele openslaande terrasdeuren of een schuifpui. Die laatste is ideaal als u weinig ruimte heeft. Dat komt omdat u in tegenstelling tot openslaande deuren de schuifpui niet naar buiten of binnen opent. Zoals de naam al aangeeft, schuift u de deur open. Bij Schipper Ede kunt u naast een terrasdeur ook terecht voor andere soorten deuren, zoals achterdeuren of balkondeuren.

Vraag offerte aan

Een aluminium terrasdeur

De terrasdeur van Schipper Ede zijn van aluminium. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Welke zijn dit?

  • het materiaal is zeer duurzaam;
  • u kunt jaren vooruit met de terrasdeuren van Schipper Ede;
  • Schipper Ede zorgt ervoor dat uw terrasdeuren worden voorzien van veiligheidsbeslag. Onze deuren voldoen daarom aan de eisen die worden gesteld bij een deur met inbraak weerstandsklasse 2;
  • aluminium is geluidswerend;
  • aluminium is energiebesparend;
  • aluminium is zeer onderhoudsarm;
  • u heeft veel keuze voor het design van uw terrasdeur.

Kenmerken van aluminium terrasdeuren

Uniek bij Schipper Ede is de aluminium terrasdeur of aluminium schuipui. Er zijn maar weinig fabrikanten die dit soort terrasdeuren aanbieden. Aluminium terrasdeuren zijn toepasbaar binnen elke bouwvorm, ongeacht of u een moderne, klassieke of industriële woning heeft. Zelfs voor een monumentaal pand zijn aluminium terrasdeuren zeer geschikt. Dat komt omdat de profielen en stijlen van de aluminium terrasdeur slank blijven. Die lijken op de oude stalen kozijnen die vroeger werden gebruikt. Zo blijft het historische karakter van uw monumentale pand bewaard.

Poedercoating aluminium terrasdeuren

Een aluminium terrasdeur is in vergelijking met bijvoorbeeld houten terrasdeuren zeer onderhoudsvriendelijk. Zo hoeft u de deuren niet (elk jaar) te schilderen omdat het aluminium wordt voorzien van een poedercoating. Dit gebeurt op basis van RAL-kleuren. U heeft dan ook een ruime keuze uit de kleuren voor uw terrasdeur. Bovendien zorgt de poedercoating ervoor dat uw terrasdeur beschermd wordt tegen krassen en vocht.

Montage terrasdeuren

De montage van uw terrasdeuren kunt u het beste overlaten aan een professional. Dit is namelijk geen eenvoudige opgave. U kunt bij Schipper Ede rekenen op een hoge service vanaf de oplevering tot aan de plaatsing van uw terrasdeur(en). Binnen één dag kunnen wij dit bij u op locatie realiseren. U gaat ‘s ochtends de (oude) deur uit en komt aan het einde van de middag weer thuis in een woning met spiksplinternieuwe terrasdeuren! Uiteraard laten wij alles netjes achter.

Bezoek onze showroom

Wilt u graag weten hoe onze aluminium terrasdeuren of schuifdeuren voor buiten eruitzien? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Onze adviseurs kunnen u op basis van uw woning een advies op maat geven. Wilt u meer informatie over onze terrasdeuren? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina. Bellen is sneller en doet u naar telefoonnummer: 0318-631416.

Offerte aanvragen

x
Op hemelvaartsdag 30 mei en vrijdag 31 mei zijn wij gesloten. Maandag 3 juni zijn wij weer geopend.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten