Schuifraam vervangen

Uw schuifraam vervangen? Van uw woning, winkel of bedrijfspand? Schipper Ede is gespecialiseerd in het vervangen van schuiframen en bestaat al sinds 1959. Wij produceren onderhoudsarme en goed isolerende schuiframen, met een lange levensduur die ook nog eens voldoen aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2. Tevens kunnen wij vrijwel alle maten leveren, omdat wij naast het plaatsen ook het volledige productieproces begeleiden. Laat uw schuifraam vervangen door Schipper Ede.

Vraag offerte aan

Schuiframen vervangen

Schuiframen laten vervangen door een specialist? Ons vakkundig team denkt mee met u van ontwerp tot en met de oplevering. Daarnaast worden onze schuiframen geproduceerd in onze eigen fabriek en kunt u de schuiframen die u wilt vervangen compleet naar wens laten maken. Het vervangen van schuiframen vergt kennis en vraagt om expertise. Als uw woning, appartementencomplex of kantoorgebouw momenteel voorzien is van PH schuiframen van de Kock van Gelder of andere slecht geïsoleerde schuiframen, dan bieden wij mogelijk de ideale oplossing voor u.

We beschikken over vakkundig personeel dat in staat is om deze PH-schuiframen te verwijderen en de sponning aan te passen voor de installatie van nieuwe thermisch geïsoleerde aluminium Schipper ST-92 schuiframen met HR++ beglazing. Bovendien bestaat er ook de optie om, indien de sponning voldoende ruimte biedt, over te stappen op de ST-132 met triple HR+++ beglazing.

Schipper Ede is uw solide partij

Schipper Ede is uw solide partij op het gebied van schuiframen. Wij zijn een familiebedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van schuiframen. Om onze kwaliteit te waarborgen, werken wij alleen met vakmensen en met eigen montageploegen. Tevens werken wij ook volgens de gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen. U kunt er dus van op aan dat wij voldoen aan alle strenge kwaliteitsnormen. Vraag gerust naar onze keurmerken.

Kosten vervangen schuifraam

Wij adviseren u graag over de kosten voor het vervangen van een schuifraam. De kosten voor het vervangen van een schuifraam hangen af van meerdere factoren. De schuiframen worden naar wens en op maat gemaakt. Een monteur komt langs om de juiste afmetingen in te meten. En er zijn volop mogelijkheden in materialen, varianten en kleuren. Per situatie kunnen de kosten voor het vervangen van een schuifraam verschillen. Vraag gerust vrijblijvend een offerte op.

Oplevering in één dag

Onze monteurs zijn specialisten in het vak. Ze zorgen dat uw nieuwe schuiframen vakkundig worden gemonteerd. Schipper zorgt ervoor dat uw oude kozijnen verwijderd en afgevoerd worden én de oplevering van de schuiframen vindt al in één dag plaats. Uiteraard ruimen wij aan het eind van de dag ook de rommel weer op. Zo geniet u gelijk van een zeer mooi en degelijk eindresultaat.

Contact met Schipper Ede

Benieuwd geworden naar het vervangen van uw schuifraam of andere producten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op telefoonnummer: 0318-631416. U bent ook van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier kunt u onder het genot van een kopje koffie de schuiframen eens rustig komen bekijken en alle mogelijkheden bespreken. Wij beschikken over een groot assortiment. Zo kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld dubbele schuifpuien.

Contact opnemen

FAQ

Kan ik schuiframen installeren in mijn huidige woning?
Ja, in de meeste gevallen installeren wij schuiframen in een bestaande woning. Wij meten alles netjes op en zorgen voor een professionele installatie.

Zijn schuiframen energiezuinig?
Schuiframen zijn energiezuinig. Dit is ook afhankelijk van het type glas dat wordt gebruikt voor de ramen.  Met HR++/HR+++ triple glas creëert u in de winterdagen een warme, en in de zomerdagen een koele binnenruimte. Een lage energierekening biedt dus ook een duurzaam lange termijn effect aan.

Hoe onderhoud ik mijn schuiframen?
Schuiframen zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Wel is het aan te raden om eens in de zoveel tijd het vuil van de rail te verwijderen en de rubbers schoon te maken, zodat de schuiframen optimaal blijven functioneren.

x
Op hemelvaartsdag 30 mei en vrijdag 31 mei zijn wij gesloten. Maandag 3 juni zijn wij weer geopend.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten