Aluminium of kunststof harmonica schuifpui

De harmonica schuifpuien van Schipper Ede zijn van aluminium of kunststof. Een groot pluspunt van deze materialen is dat u een eenmalige investering doet en de schuifpui een leven lang meegaat.

De werking van een harmonica schuifpui

Een harmonica schuifpui bestaat in de regel uit drie tot zeven delen. Zoals de naam “harmonica” schuifpui al aangeeft, stapelen de delen van de schuifpui zich op elkaar als u de schuifpui opent.

Ontdek de voordelen van een harmonica schuifpui

Met een harmonica schuifpui heeft u de meeste lichtinval. De schuifpui heeft namelijk geen vast deel zoals bij een normale schuifpui het geval is. Ook waait de schuifpui niet open of dicht.

Sfeerimpressie

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Nog meer voordelen van een harmonica schuifpui

De harmonica schuifpui beschikt over inbraakweerstandsklasse van 2 en u verliest geen ruimte in uw tuin of op terras. Een harmonica schuifpui is zeer onderhoudsvriendelijk (aluminium) en de harmonica schuifpui schuift zeer soepel. U heeft een veelvoud aan mogelijkheden qua design en de nieuwe schuifpui is bestand tegen weersinvloeden. Naast geluidsisolerend bent u met een harmonica schuifpui verzekerd van een lange levensduur.

Montage schuifpui

Het monteren van een harmonica schuifpui is geen klus voor de doe-het-zelver. Het is belangrijk dat u dit laat uitvoeren door een vakman. Vanaf de oplevering tot en met het plaatsen van de harmonica schuifpui, denken wij met u mee. De vakkundige montage van uw schuifpui kunt u met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. De harmonica schuifpui wordt binnen één dag opgeleverd. ‘s Ochtends gaat u de deur uit, ‘s avonds komt u terug en is de klus al geklaard! Uiteraard laten wij uw woning netjes achter.

Voorbeelden bekijken

Benieuwd hoe een harmonica schuifpui eruit ziet? Bent u nieuwsgierig naar de werking van een harmonica schuifpui in de praktijk? Kom gerust eens langs in onze showroom! Onze adviseurs staan u graag te woord en adviseren u over uw mogelijkheden. Overtuigd dat een harmonica schuifpui dé oplossing is voor uw woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte.

Wat zeggen onze klanten?

Onze ervaring met Schipper Ede is werkelijk perfect! Deze mensen komen hun afspraken na, werken netjes en zorgvuldig en zijn erg vriendelijk! Ik kan Schipper Ede zeker aanbevelen!!

Marielle Dingemans

Een fantastisch klantvriendelijk bedrijf die ons huis zo mooi heeft opgeknapt! Met een nieuwe aluminium schuifpui en ramen met kunststof kozijnen tot aan de nok!

Fam. Jansen

Bij Schipper Ede kunststof kozijnen en een voordeur gekocht. Van uitzoeken, adviseren, meedenken tot aan plaatsing het geheel als een deskundig traject ervaren. Er wordt met zorgvuldigheid gewerkt.

D Spies-Pascaud

Keurmerken en certificaten