Harmonica Schuifpui

De harmonica schuifpui is een van de soorten schuifpuien die Schipper Ede in het assortiment heeft. Een andere naam voor de harmonica schuifpui is vouwwand of vouwdeur. De harmonica schuifpuien van Schipper Ede zijn van aluminium of kunststof. Een groot pluspunt van deze materialen in tegenstelling tot hout is dat u een eenmalige investering doet en de schuifpui een leven lang meegaat. Tevens heeft u er geen omkijken meer naar, want kunststof en aluminium zijn beide materialen die zeer onderhoudsarm zijn. Wat betreft de kleur, de stijl of het type schuifpui, krijgt u bij Schipper Ede altijd een oplossing op maat.

Werking harmonica schuifpui

Een harmonica schuifpui bestaat in de regel uit drie tot zeven delen. Zoals de naam “harmonica” schuifpui al aangeeft, stapelen de delen van de schuifpui zich op elkaar als u de schuifpui opent. Dit kunnen wij op verschillende manieren voor u realiseren. U kunt ervoor kiezen om de delen naar binnen of naar buiten te laten openen. Ook in de breedte heeft u verschillende mogelijkheden: u kunt kiezen voor een opening aan de linker- of rechterkant. Tot slot kunt u ook een opening in het midden laten ontstaan door de ene kant van schuifpui naar links te laten opvouwen en de andere kant naar rechts.

Ontdek de voordelen van de harmonica schuifpui

Afgezien van de vele voordelen die de materialen aluminium en kunststof met zich meebrengen, heeft een harmonica schuifpui op zichzelf nog meer voordelen. Kiest u voor een aluminium schuifpui, dan heeft u namelijk het meeste lichtinval. Dit komt doordat de harmonica schuifpui geen vast deel heeft zoals bij een normale schuifpui het geval is. Aluminium heeft als voordeel dat de profielen en stijlen waaruit de schuifpui bestaat, zeer dun en elegant blijven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De voordelen op een rij:

  • de harmonica schuifpui beschikt over inbraakweerstandsklasse van 2;
  • u verliest geen ruimte in uw tuin of op terras;
  • zeer onderhoudsvriendelijk (aluminium);
  • de harmonica schuifpui schuift zeer soepel;
  • een veelvoud aan mogelijkheden qua design;
  • bestand tegen weersinvloeden;
  • waait niet open of dicht;
  • lange levensduur;
  • geluidsisolerend.

Montage schuifpui

Het monteren van een harmonica schuifpui is geen klus voor de doe-het-zelver. Het is belangrijk dat u dit laat uitvoeren door een vakman. Vanaf de oplevering tot en met het plaatsen van de harmonica schuifpui, denken wij met u mee. De vakkundige montage van uw schuifpui kunt u met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. De harmonica schuifpui wordt binnen één dag opgeleverd. ‘s Ochtends gaat u de deur uit, ‘s avonds komt u terug en is de klus al geklaard! Uiteraard laten wij uw woning netjes achter.

Voorbeelden bekijken

Benieuwd hoe een harmonica schuifpui eruit ziet? Bent u nieuwsgierig naar de werking van een harmonica schuifpui in de praktijk? Kom gerust eens langs in onze showroom! Onze adviseurs staan u graag te woord en adviseren u over uw mogelijkheden.

Overtuigd dat een harmonica schuifpui dé oplossing is voor uw woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte.

Offerte aanvragen

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Goede specificatie. Prima offerte. Goede afspraken waar men zich aan houdt. Ook voor het inmeten. Levering op het afgesproken moment. Vakmensen bij de plaatsing en alles blijkt te kloppen. Keurige afwerking.

Suardus

Schipper-Ede heeft veel energie gestoken in het goed begeleiden van de order voor een schuifpui. Het doornemen van de wensen en netjes volgens klantwens op datum geleverd.

Hugo Nordkamp

Ervaring met Schipper-Ede is positief. Duidelijke communicatie en een fraai product.

Fam Kleverlaan

Sinds een aantal weken hebben wij prachtige kunstof kozijnen aan de voorkant van ons huis, waar we erg blij mee zijn. Wij hebben een goede ervaring met het bedrijf Schipper opgedaan.

Fam Bertelink

Keurmerken en certificaten