Grote schuifpui

Op zoek naar een aanbieder van grote schuifpuien? Schipper-Ede is de specialist op het gebied van aluminium schuifpuien. Al sinds 1959 staat Schipper-Ede voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We vertellen u graag wat een grote schuifpui voor uw woning kan betekenen. 

Vraag offerte aan

Waarom een grote schuifpui

Ten eerste is een grote schuifpui een echte eyecatcher voor uw woning. Het strakke design en de robuuste look zorgen voor een prachtige beleving. Daarnaast zorgt een grote schuifpui met een brede opening voor meer verbinding tussen uw tuin en woonhuis. Door de grote schuifpui met veel glas creëert u een optische vergroting van uw woning. Dat is het voordeel van een grote  schuifpui. Maar er is meer. 

Raamdecoratie grote schuifpui

Met een grote schuifpui lijkt uw woning optisch groter. Hoe meer glas hoe groter de woning lijkt. Naast dat heeft een grote schuifpui ook nog een ander groot voordeel voor je woonbeleving. Door de grote ramen creëert u namelijk een toename in natuurlijke lichtinval in uw woning. Dit zorgt ook weer voor een groter gevoel van ruimte en met passende raamdecoratie voor de grote schuifpui, sluit het goed aan op uw interieur. 

Ventilatieroosters als ventilatiemogelijkheid

Naast dat een grote schuifpui voor veel natuurlijk licht in de woning zorgt, bestaat er ook een ventilatiemogelijkheid. Door ventilatieroosters toe te passen, kunt u frisse lucht naar binnen laten en
uw huis voorzien van een goed klimaat. Ideaal voor bijvoorbeeld warme zomerdagen, wanneer u de behoefte heeft om uw huis koel en comfortabel te houden. Daarnaast geniet u extra van de buitenlucht.

Kosten grote schuifpui

Een grote schuifpui aanschaffen is een grote investering. Wij snappen dat u daarom graag wilt weten wat dit voor u gaat inhouden. Omdat dit geheel afhankelijk is van verschillende factoren kunnen wij u niet een vaste prijs opgeven. Zo worden onze producten op maat gemaakt en is er keuze uit verschillende uitvoeringen. Wij adviseren u graag over wat voor u de beste keus zal zijn. 

Vraag een offerte aan

Indien u graag inzicht wilt in de verwachte kosten rondom het aanschaffen en plaatsen van een grote schuifpui, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Wij zorgen
voor een toegespitste offerte zodat er achteraf geen verrassingen zijn. Zo weet u zeker dat er geen onverwachte kosten in rekening gebracht worden, anders dan op onze offerte staat. Wanneer mogen wij uw woning voorzien van een prachtige schuifpui?

Vraag offerte aan

x
Op hemelvaartsdag 30 mei en vrijdag 31 mei zijn wij gesloten. Maandag 3 juni zijn wij weer geopend.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten