Schuifpui vervangen

Een schuifpui vervangen doet u als uw oude schuifpui onveilig, kapot of een isolatie die niet meer is. Schipper Ede doet dit snel en vakkundig voor u.

Vraag offerte aan

Schuifpui vervangen

Gebruikt u de oude schuifpui nauwelijks meer omdat deze defect is? Kies ervoor uw schuifpui door Schipper Ede te laten vervangen.

Opties schuifpui

Naast het laten plaatsen van een (aluminium) schuifpui kunt u ook kiezen voor openslaande deuren. Laat ons u adviseren.

Dubbel glas voor isolatie

Is het glas stuk of wilt u graag dubbel of driedubbel glas voor een betere isolatie, dan kunnen wij in sommige gevallen alleen het glas vervangen.

Kosten schuifpui vervangen

Wanneer uw schuifpui aan vervanging toe is, dan is het voordeel ten opzichte van een nieuwe schuifpui laten monteren dat de voorbereidende werkzaamheden van Schipper Ede minder tijd bedragen. Hierdoor vallen de kosten lager uit dan het plaatsen van een schuifpui waarbij veel aanpassingen in uw woning of bedrijf nodig zijn. In de regel is het vervangen van uw schuifpui in een dag gedaan. Onze ervaren monteurs monteren uw nieuwe schuifpui vakkundig.

Montage schuifpui

Als u een schuifpui wilt laten vervangen, kunt u de montage het beste overlaten aan Schipper Ede. Niet alleen bent u verzekerd van een vakkundige montage, ook weten zij voor elke uitdaging tijdens het plaatsen een passende oplossing vanwege hun jarenlange ervaring.

Van enkel naar dubbel glas

Als u nu een schuifpui heeft met enkel glas en u merkt dit in de isolatie, dan kunt u ook kiezen voor een schuifpui met dubbel glas. Deze schuifpui bestaat uit een twee lagen enkel glas met daartussen een luchtspouw met stilstaande droge lucht. Kiest u voor driedubbel glas dan worden er drie lagen van enkel glas gebruikt. De voordelen spreken voor zich: hoe meer lagen glas u laat plaatsen, hoe beter de isolatie. Dat merkt u vervolgens weer door de besparing op de energierekening.

Bezoek de showroom

Benieuwd naar uw mogelijkheden of inspiratie op doen? Neem een kijkje bij onze recente projecten of maak een afspraak en bezoek onze showroom voor advies op maat. Wij richten ons op zowel zakelijke klanten als particulieren, ongeacht of het gaat om een groot of klein project. Onze showroom vindt u aan de Bellstraat 22 in Ede.

Offerte aanvragen

x
Op hemelvaartsdag 30 mei en vrijdag 31 mei zijn wij gesloten. Maandag 3 juni zijn wij weer geopend.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten