Subsidie schuifpui

Benieuwd of u subsidie op een schuifpui kunt krijgen? Dit is afhankelijk van uw gemeente en het glas dat u kiest om te laten plaatsen in uw schuifpui.

Vraag offerte aan

Subsidie schuifpui

Voor de aankoop van een schuifpui en kozijnen keert de overheid subsidie uit voor de hierin toegepaste beglazing.

Gemeente bepaalt

Subsidies voor isolerend glas of dubbel glas zijn beschikbaar. De subsidie voor isolerend glas verschilt per type HR++ of HR+++ triple beglazing. Vraag het na bij uw gemeente of energieloket.

Dubbel of driedubbel glas

Bij Schipper Ede kunt u uw schuifpui op maat laten maken met HR++ dubbel glas of HR+++ triple glas. Hoe beter isolerend het glas, hoe meer u bespaart op de energierekening en subsidie u terug ontvangt.

Schuifpuien van Schipper Ede

Bij Schipper Ede krijgt u een duurzame aluminium schuifpui. Deze zorgt voor maximale lichtinval en lijkt slanker te zijn dan een houten of kunststof schuifpui. Bovendien is een aluminium schuifpui zeer onderhoudsvriendelijk. U hoeft de schuifpui na montage dus nooit meer te schilderen. U kiest zelf de kleur voor uw aluminium schuifpui. Schipper Ede levert maatwerk.

Montage schuifpui

Voor de montage van een aluminium schuifpui kunt u bouwen op onze ervaren monteurs. Het plaatsen van uw nieuwe schuifpui doen wij binnen een dag. We plaatsen de schuifpui en voeren de oude schuifpui of de oude kozijnen netjes voor u af. Twijfelt u of een schuifpui mogelijk is bij u in de woning, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij hebben voor ieder pand een passende oplossing.

Andere schuifproducten

Naast een aluminium schuifpui kunt u voor nog meer producten bij ons terecht. Wat te denken van isolerende, elegante aluminium schuiframen, die zijn voorzien van veiligheidsbeslag of vouwwanden waardoor u het hele jaar buiten kunt zitten. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons werk.

Showroom bezoek

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Breng dan een bezoek aan onze showroom. We adviseren u graag. Schipper Ede richt zich zowel op particulieren als zakelijke klanten. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom te Ede. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Offerte aanvragen

x
Op hemelvaartsdag 30 mei en vrijdag 31 mei zijn wij gesloten. Maandag 3 juni zijn wij weer geopend.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten