Schuifpui op maat laten maken

Verbind uw tuin met de woonkamer door een slanke, op maat gemaakte schuifpui van Schipper. En bespaar ook op uw energierekening door de toepassing van geïsoleerde profielen en HR++/HR+++ glas.

Vraag een offerte aan Meer over Schipper Ede

Energiebesparende schuifpui

Een schuifpui op maat verdient zichzelf terug door een lagere energierekening en een lange levensduur. Ze beschikken ook over heel goede waarden als het gaat om warmte- en geluidsisolatie.

Ruimtebesparend

Een schuifpui op maat opent u soepel door deze open en dicht te schuiven in plaats van een deur die u open moet slaan. Dat zorgt voor ruimtebesparing in uw tuin of op uw terras.

Verbinding buiten met binnen

De overgangen tussen buiten en binnen gaan vloeiend in elkaar over, omdat de schuifpui op maat een grote opening creëert. Hierdoor verandert de tuin of woonruimte in een open, vrije zitgelegenheid

Sfeerimpressie

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Aluminium schuifpui op maat kopen conform uw wensen

Bij Schipper kunt u een aluminium schuifpui op maat kopen in diverse uitvoeringen en afmetingen. Schuifpuien van Schipper kunt u volledig afstemmen op uw wensen. Wij bieden een ruime keus in typen en kleuren. De aluminium schuifpuien van Schipper Ede zijn standaard voorzien van HR++ glas. Zelfs HR+++ triple glas behoort tot de mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan nu contact met ons op.

Opbouw HR++ & HR+++ glas

HR++ dubbel glas is als volgt opgebouwd: eerst enkel glas, dan een luchtspouw van stilstaade droge lucht en dan weer enkel glas. Soms wordt er bij de luchtspouw een speciaal gas gebruikt. Bij HR+++ triple glas zijn het drie enkele glazen. De voordelen van dubbel en driedubbel glas liggen voor de hand: hoe dikker het glas, hoe warmer de binnenruimte, hoe lager de energierekening voor uw stookkosten.

Montage van een schuifpui op maat

Bij de montage van een schuifpui op maat is het belangrijk dat u kiest voor een professioneel bedrijf. Dat garandeert u namelijk jarenlang gebruiksgemak. Als echt familiebedrijf die al sinds 1959 succesvol is als het gaat om schuifpuien, staan wij garant voor kwaliteit. U kunt het gehele proces aan onze specialisten overlaten. Niet alleen denkt Schipper mee van idee en ontwerp tot aan de oplevering van uw moderne schuifpui, wij beschikken over ervaren monteurs die u verzekeren van een vakkundige montage. Onze monteurs werken in hun eigen montageploegen en zijn stuk voor stuk vakmensen. Zij kunnen altijd het beste eindresultaat realiseren omdat zij uitdagingen bij de plaatsing met uitgebreide kennis en ervaring kunnen oplossen. Na plaatsing laten wij u uiteraard niet in de rommel zitten en verwijderen en voeren wij het oude kozijn tevens af! Binnen slechts één dag is uw schuifpui een feit. U komt thuis na een werkdag of een dag recreatie en kunt u direct genieten van uw spiksplinternieuwe schuifpui.

Doe inspiratie op in onze showroom

Voor vragen en advies bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen per e-mail of telefoon (0318-631416). Of kom even kijken in de showroom (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur) en ervaar hoe ons uitgebreide assortiment aansluit op uw wensen. Samen met onze adviseurs komt u dan snel tot de beste schuifpui op maat. Zij kunnen u dan ook meer vertellen over wat de kosten van uw nieuwe schuifpui zullen zijn. Uiteraard kunt u ook nu meteen een vrijblijvende offerte opvragen via onderstaande knop.

Wat zeggen onze klanten?

Onze ervaring met Schipper Ede is werkelijk perfect! Deze mensen komen hun afspraken na, werken netjes en zorgvuldig en zijn erg vriendelijk! Ik kan Schipper Ede zeker aanbevelen!!

Marielle Dingemans

Een fantastisch klantvriendelijk bedrijf die ons huis zo mooi heeft opgeknapt! Met een nieuwe aluminium schuifpui en ramen met kunststof kozijnen tot aan de nok!

Fam. Jansen

Bij Schipper Ede kunststof kozijnen en een voordeur gekocht. Van uitzoeken, adviseren, meedenken tot aan plaatsing het geheel als een deskundig traject ervaren. Er wordt met zorgvuldigheid gewerkt.

D Spies-Pascaud

Keurmerken en certificaten