Zwarte schuifpui

Een zwarte schuifpui is een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Naast zwart is een schuifpui van Schipper Ede leverbaar in elke RAL-kleur.

Vraag offerte aan

Kiezen voor een zwarte schuifpui

Een zwarte schuifpui past goed in een moderne woning of moderne zakelijke onderneming met een industrieel interieur. Helemaal van deze tijd dus! Het geeft uw woning of bedrijf een luxueuze uitstraling.

Voordelen schuifpui

Een schuifpui heeft naast het stukje luxe nog meer voordelen. De schuifpui is onderhoudsvriendelijk, heeft een slanke uitstraling, zorgt voor energiebesparing en is ruimtebesparend.

Dubbel glas

Naast dubbel glas kunt u bij Schipper Ede ook kiezen voor driedubbel glas. Hoe dikker het glas, hoe meer u bespaart op uw energierekening. Dubbel glas is opgebouwd uit twee lagen enkel glas van stilstaande droge lucht met een luchtspouw tussen de glazen in.

Het voordeel van een zwarte, aluminium schuifpui

In vergelijking met een kunststof of houten schuifpui heeft de zwarte, aluminium schuifpui veel positieve eigenschappen. Aluminium is onderhoudsvrij, kwalitatief hoogwaardig en zeer duurzaam. Dat betekent dat op termijn de aanschaf zichzelf terugverdiend. Ook heeft de aluminium schuifpui een sterk profiel. De schuifpui is inbraakwerend: niet voor niets voldoet de schuifpui aan alle vereisten van inbraak weerstandsklasse 2. Met een aluminium schuifpui kiest u bovendien voor moderniteit en gaat u mee met de huidige trend als het gaat om wonen. Een aluminium schuifpui maken wij in alle maten.

Montage schuifpui door Schipper Ede

Als u kiest voor een schuifpui van Schipper Ede, kiest u voor onze zeer ervaren montageteams. Wij werken alleen met eigen montageploegen om de kwaliteit die wij u beloven te kunnen waarborgen. Onze monteurs monteren de zwarte schuifpui binnen een dag bij u op locatie. Uiteraard nemen wij de oude schuifpui ook weer mee. Schipper Ede is begonnen in 1959 als familiebedrijf als specialist in het monteren van kunststof kozijnen. Ondertussen is Schipper Ede uitgegroeid tot een van de grote spelers als het gaat om kunststof en aluminium schuifdeuren en kozijnen.

Ons werk

Bij ons werk ziet u een overzicht van diverse projecten die wij voor zakelijke klanten, Vereniging van Eigenaren (VvE) als particulieren hebben uitgevoerd. Naast een zwarte schuifpui ziet u ook schuifpuien in andere RAL-kleuren. U kunt hierdoor zelf bepalen welke kleur uw voorkeur heeft. Kiest u toch voor een zwarte schuifpui dan maken wij die voor u op maat. Maak daarom een afspraak en kom langs om al uw wensen te bespreken. U kunt dan ook direct een bezoek brengen aan onze showroom om u te laten inspireren en wij kunnen u een indicatie geven van wat de kosten voor uw schuifpui zullen zijn.

Offerte aanvragen

x
Op hemelvaartsdag 30 mei en vrijdag 31 mei zijn wij gesloten. Maandag 3 juni zijn wij weer geopend.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten