Schuifdeur buiten

Een glazen schuifdeur buiten is de ideale manier om uw binnen- en buitenruimte naadloos met elkaar te verbinden. Deze moderne en stijlvolle schuifdeuren bieden een prachtig uitzicht op uw tuin of terras, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor veel natuurlijk licht in uw woning. Met een glazen schuifdeur buiten kunt u genieten van het buitenleven, zelfs als u binnenshuis bent.

Vraag offerte aan

Glazen schuifdeur buiten

U kunt bij Schipper-Ede uw ideale schuifdeur samenstellen. Wenst u een glazen schuifdeur buiten te plaatsen? Wij ontzorgen u in het gehele proces. Met HR++ en HR+++ triple glas creëert u in de zomerdagen een koele binnenruimte en in de winterdagen een warme temperatuur binnenshuis. Glazen schuifdeuren buiten zijn niet alleen mooi voor het oog, maar zijn ook duurzaam en veilig. De schuifdeuren van Schipper-Ede worden van de hoogste kwaliteit gemaakt waardoor ze bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en optimale bescherming bieden.

Stalen schuifdeuren buiten

Het plaatsen van een stalen schuifdeur buiten biedt diverse voordelen voor uw woning:

  • Ruimtebesparing: In tegenstelling tot draaideuren nemen schuifdeuren buiten geen extra ruimte in beslag bij het openen en sluiten. Dit maakt ze uitermate geschikt voor woningen met beperkte ruimte.
  • Lichtinval: Door het gebruik van glas laten schuifdeuren buiten veel natuurlijk licht binnen. Dit zorgt voor een heldere en open sfeer in uw woning.
  • Verbinding met buiten: Met een schuifdeur buiten kunt u gemakkelijk de overgang maken van uw binnenruimte naar uw terras, tuin of balkon. Dit creëert een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor u optimaal kunt genieten van uw buitenruimte.
  • Veiligheid: Bovendien zorgen stalen schuifdeuren voor een verhoogd gevoel van veiligheid, omdat ze moeilijker te doorbreken zijn dan traditionele deuren.

Scherpe offerte ontvangen

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van hoogwaardige schuifdeuren buiten. Wij bieden een breed scala aan glazen en stalen schuifdeuren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze ervaren professionals zorgen voor een vakkundige installatie, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe schuifdeur buiten.

Contact opnemen

FAQ

Wat is een schuifdeur?
Een schuifdeur is een deur die binnenshuis met buitenshuis verbindt. Zo kunt u van binnen rechtstreeks naar het terras of de tuin gaan. Tevens bespaart u op uw energierekening en scheelt het ruimte ten opzichte van openslaande deuren.

Kiezen voor een schuifdeur of openslaande deuren?
Het grootste verschil tussen schuifdeuren en openslaande deuren is de ruimte dat het in beslag neemt. Om ruimte te besparen zijn schuifdeuren perfect.

Hoe onderhoud ik mijn buiten schuifdeur?
Een schuifdeur is zeer onderhoudsvriendelijk. Wel is het aan te raden om eens in de zoveel tijd het vuil van de rail te verwijderen en de rubbers schoon te maken, zodat de schuifdeurvan aluminium optimaal blijft functioneren.

x
Op hemelvaartsdag 30 mei en vrijdag 31 mei zijn wij gesloten. Maandag 3 juni zijn wij weer geopend.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten