Schuifpui met loopdeur

Een schuifpui en kozijn met achterdeur is een goed en betaalbaar alternatief voor vouwwanden. De schuifrichting van uw schuifpui verschilt per type. Maar ook kan de schuifpui uitgerust worden met een kerntrek beveiligd slot ook aan de buitenzijde waardoor  u gemakkelijk naar buiten en binnen gaan. Wij kunnen uw schuifpui en kozijn met loopdeur volledig naar wens maken. Doe gerust inspiratie door onze onlangs gerealiseerde projecten te bekijken. 

Vraag offerte aan

Schuifpui met loopdeur 

Een schuifpui met loopdeur wordt vaak gekozen ter vervanging van een schuifpui met openslaande deuren. Dit is niet zomaar, een schuifpui in bijvoorbeeld de steel look/industrial look kan uw woning een moderne industriële look geven. Ook voor karakteristieke woningen, bijvoorbeeld jaren 30 woningen, zijn schuifpuien een mooie optie. De schuifdelen van de schuifpui zorgen voor een grote vrije doorgaan naar uw tuin. Bijkomend voordeel is dat u geen hinderlijke deuren heeft die over uw terras open moeten slaan.

Schuifpui met vaste deur

Een schuifpui met een vaste deur zorgt zorgt ook voor een strakke en moderne uitstraling van uw woning en tegelijkertijd werkt het ruimtebesparend. U hoeft uw tuinmeubels niet verder weg van de schuifpui te plaatsen wanneer u kiest voor een schuifpui. Daarmee gaat de overgang tussen binnen en buiten vloeiend in elkaar over. 

Schuifpui met loopdeur of openslaande deuren

Het verschil tussen een schuifpui of openslaande deuren zit hem in de ruimte. Voor openslaande deuren heb je vrij veel ruimte nodig. De deuren moeten naar buiten kunnen draaien. In sommige gevallen betekent dit dat er eerst tuinmeubels verplaatst moeten worden. Dan is een schuifpui een betere optie. Hiermee behoudt u de overgang tussen binnen en buiten en daarnaast werkt het ook nog eens ruimtebesparend. 

Scherpe offerte ontvangen voor schuifpuien met deuren

Wij adviseren u graag over welke schuifpui met deur hetzelfde past bij uw woning. We denken mee over het idee en het ontwerp en onze vakkundige monteurs zorgen voor een feilloze montage. Wenst u direct meer informatie over onze schuifpui kosten? Vraag dan vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Offerte aanvragen

FAQ

Wat is een aluminium schuifpui?
Een aluminium schuifpui is een schuifdeur die binnenshuis met buitenshuis verbindt. Zo kunt u van binnen rechtstreeks naar het terras of de tuin gaan. Tevens bespaart u op uw energierekening en scheelt het ruimte ten opzichte van openslaande deuren.

Kiezen voor een aluminium schuifpui of openslaande deuren?
Het grootste verschil tussen aluminium schuifpuien en openslaande deuren is de ruimte dat het in beslag neemt. Om ruimte te besparen zijn schuifpuien van aluminium perfect.

Hoe onderhoud ik mijn schuifpui van aluminium?
Een aluminium schuifpui is zeer onderhoudsvriendelijk. Wel is het aan te raden om eens in de zoveel tijd het vuil van de rail te verwijderen en de rubbers schoon te maken, zodat de schuifpui van aluminium optimaal blijft functioneren.

x
Op hemelvaartsdag 30 mei en vrijdag 31 mei zijn wij gesloten. Maandag 3 juni zijn wij weer geopend.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten