Schuifdeur tuin

Zoekt u een prachtige toevoeging aan uw tuin? Met een schuifdeur in de tuin creëert u een naadloze overgang tussen uw woning en uw buitenruimte. U kunt optimaal genieten van het comfort van uw huis als de schoonheid van uw tuin. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Vraag offerte aan

De voordelen van schuifdeuren in uw tuin

Onze schuifdeuren bieden u talloze voordelen. Wij kunnen ze geheel op maat laten maken en onze schuifdeuren zijn beschikbaar in diverse RAL kleuren. Gaat u voor een elegant ontwerp en een witte schuifdeur in de tuin of juist een meer robuuste uitstraling met een stalen frame? Wij zorgen ervoor dat u een ontwerp ontvang dat perfect aansluit bij uw woning.

Integreer binnen met buiten

Uw tuin wordt een integraal onderdeel van uw leefruimte met een tuin schuifdeur. Ons team adviseert u graag in het ontwerp, materiaalgebruik en kleurkeuze. Onze monteurs meten alles netjes in, zorgen dat de oude pui wordt verwijderd en zorgen voor een professionele plaatsing. Of u nu opzoek bent naar een prachtig uitzicht op uw tuin of een ruime doorgang voor uw terras. Wij zorgen voor een passende oplossing op maat.

Energiezuinig en isolerend

Onze glazen schuifdeuren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook energiezuinig en isolerend. U kunt kiezen voor een schuifpui met dubbel glas of een schuifpui met triple glas, waardoor uw huis warm blijft in de winter en koel in de zomer. Dit resulteert niet alleen in een aangename leefomgeving, maar kan ook uw energiekosten helpen verlagen.

Glazen schuifdeur tuin

Wij zorgen voor maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw wensen en behoeften. Onze glazen schuifdeuren voor de tuin kunnen volledig op maat worden gemaakt, zodat ze naadloos aansluiten bij de architectuur van uw huis en de indeling van uw tuin. Onze vakmensen staan klaar om u te adviseren.

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze tuin schuifdeuren? Neem dan gerust contact met ons op. Of bekijk ons portfolio voor meer inspiratie.  Ons team staat voor u klaar om uw tuin schuifdeur tot leven te brengen en uw woonbeleving naar een hoger niveau te tillen.

Contact opnemen

x
Op hemelvaartsdag 30 mei en vrijdag 31 mei zijn wij gesloten. Maandag 3 juni zijn wij weer geopend.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten