Kozijnen

Aluminium en kunststof kozijnen zijn een populaire keuze in Nederland. Ze vormen een duurzame investering. U bespaart namelijk veel kosten, omdat u deze kozijnen niet meer hoeft te schilderen en ze tientallen jaren meegaan en ze zorgen voor een lager energieverbruik.

De kozijnen van Schipper voldoen standaard aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2. Kunststof en aluminium kozijnen bieden levenslang voordelen: bij nieuwbouw, renovatie én bij de vervanging van bestaande kozijnen.

Schipper Ede is één van de weinige fabrikanten die kozijnen produceren, waarbij u kunt kiezen voor een onderhoudsvriendelijke mix van aluminium en kunststof voor toepassing in woningen, winkels en bedrijfspanden.

Veel mogelijkheden in kunststof en aluminium kozijnen

Kozijnen zijn er in verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. De keuze voor een type kozijn is heel persoonlijk. Elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen en voordelen. Kunststof kozijnen staan voor weinig onderhoud en goede isolatie. Aluminium kozijnen zijn sterk en duurzaam. Welke keus u ook maakt, dankzij Schipper kunt u lang van uw nieuwe kozijnen genieten.

Soorten kozijnen

De kozijnen van Schipper kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. De draai/kiep-ramen worden allemaal voorzien van veiligheidsbeslag met weerstandsklasse 2. De kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen: van moderne, industriële tot monumentale panden.

Montage

Het monteren van kozijnen voor jarenlang gebruiksgemak vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare kozijnen in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe aluminium kozijn.
Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over kozijnen van Schipper? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318-631416. Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse kunststof kozijnen voor uw woning of appartement bekijken. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van kunststof kozijnen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Recente projecten

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse projecten waar wij aan hebben gewerkt.

Wat zeggen onze klanten?

Groot compliment
Groot compliment

Graag willen wij een groot compliment maken voor de professionaliteit en werkwijze van uw monteurs tijdens het plaatsen van de gevelramen en...

Lees meer over deze recensie
Prettige samenwerking
Prettige samenwerking

Afgelopen twee weken hebben jullie mensen de kunststof kozijnen en deuren geplaatst. Ik wil zeggen dat de samenwerking goed en vlot is verlopen...

Lees meer over deze recensie
Prachtig
Prachtig

We hebben vandaag onze nieuwe pui gezien en het is prachtig geworden! Wat fijn dat u vrijdag toch nog plaats had voor de plaatsing van onze pui...

Lees meer over deze recensie

Keurmerken en certificaten