Kozijnen

Aluminium kozijnen zijn een populaire keuze in Nederland. Ze vormen een duurzame investering. U bespaart namelijk veel kosten, omdat u deze kozijnen niet meer hoeft te schilderen en ze tientallen jaren meegaan en ze zorgen voor een lager energieverbruik.

De kozijnen van Schipper voldoen standaard aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2. Aluminium kozijnen bieden levenslang voordelen: bij nieuwbouw, renovatie én bij de vervanging van bestaande kozijnen.

Schipper Ede is één van de weinige fabrikanten die kozijnen produceren, waarbij u kunt kiezen voor onderhoudsvriendelijke aluminium kozijnen voor toepassing in woningen, winkels en bedrijfspanden.

Veel mogelijkheden in aluminium kozijnen

Kozijnen zijn er in verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. De keuze voor een type kozijn is heel persoonlijk. Aluminium kozijnen zijn sterk en duurzaam. Welke keus u ook maakt, dankzij Schipper kunt u lang van uw nieuwe kozijnen genieten.

Soorten kozijnen

De kozijnen van Schipper kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. De draai/kiep-ramen worden allemaal voorzien van veiligheidsbeslag met weerstandsklasse 2. De kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen: van moderne, industriële tot monumentale panden.

Montage

Het monteren van kozijnen voor jarenlang gebruiksgemak vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare kozijnen in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe aluminium kozijn.
Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over kozijnen van Schipper? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318-631416. Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse aluminium kozijnen voor uw woning of appartement bekijken. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van onze kozijnen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

x
Op hemelvaartsdag 30 mei en vrijdag 31 mei zijn wij gesloten. Maandag 3 juni zijn wij weer geopend.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Onze ervaring met Schipper Ede is werkelijk perfect! Deze mensen komen hun afspraken na, werken netjes en zorgvuldig en zijn erg vriendelijk! Ik kan Schipper Ede zeker aanbevelen!!

Marielle Dingemans

Een fantastisch klantvriendelijk bedrijf die ons huis zo mooi heeft opgeknapt! Met een nieuwe aluminium schuifpui en ramen met kunststof kozijnen tot aan de nok!

Fam. Jansen

Bij Schipper Ede kunststof kozijnen en een voordeur gekocht. Van uitzoeken, adviseren, meedenken tot aan plaatsing het geheel als een deskundig traject ervaren. Er wordt met zorgvuldigheid gewerkt.

D Spies-Pascaud

Keurmerken en certificaten