Kozijnen

Aluminium en kunststof kozijnen zijn een populaire keuze in Nederland. Ze vormen een duurzame investering. U bespaart namelijk veel kosten, omdat u deze kozijnen niet meer hoeft te schilderen en ze tientallen jaren meegaan en ze zorgen voor een lager energieverbruik.

De kozijnen van Schipper voldoen standaard aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2. Kunststof en aluminium kozijnen bieden levenslang voordelen: bij nieuwbouw, renovatie én bij de vervanging van bestaande kozijnen.

Schipper Ede is één van de weinige fabrikanten die kozijnen produceren, waarbij u kunt kiezen voor een onderhoudsvriendelijke mix van aluminium en kunststof voor toepassing in woningen, winkels en bedrijfspanden.

Veel mogelijkheden in kunststof en aluminium kozijnen

Kozijnen zijn er in verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. De keuze voor een type kozijn is heel persoonlijk. Elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen en voordelen. Kunststof kozijnen staan voor weinig onderhoud en goede isolatie. Aluminium kozijnen zijn sterk en duurzaam. Welke keus u ook maakt, dankzij Schipper kunt u lang van uw nieuwe kozijnen genieten.

Soorten kozijnen

De kozijnen van Schipper kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. De draai/kiep-ramen worden allemaal voorzien van veiligheidsbeslag met weerstandsklasse 2. De kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen: van moderne, industriële tot monumentale panden.

Montage

Het monteren van kozijnen voor jarenlang gebruiksgemak vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare kozijnen in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe aluminium kozijn.
Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over kozijnen van Schipper? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318-631416. Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse kunststof kozijnen voor uw woning of appartement bekijken. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van kunststof kozijnen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Goede specificatie. Prima offerte. Goede afspraken waar men zich aan houdt. Ook voor het inmeten. Levering op het afgesproken moment. Vakmensen bij de plaatsing en alles blijkt te kloppen. Keurige afwerking.

Suardus

Schipper-Ede heeft veel energie gestoken in het goed begeleiden van de order voor een schuifpui. Het doornemen van de wensen en netjes volgens klantwens op datum geleverd.

Hugo Nordkamp

Ervaring met Schipper-Ede is positief. Duidelijke communicatie en een fraai product.

Fam Kleverlaan

Sinds een aantal weken hebben wij prachtige kunstof kozijnen aan de voorkant van ons huis, waar we erg blij mee zijn. Wij hebben een goede ervaring met het bedrijf Schipper opgedaan.

Fam Bertelink

Keurmerken en certificaten