Kozijnen

Aluminium kozijnen zijn een populaire keuze in Nederland. Ze vormen een duurzame investering. U bespaart namelijk veel kosten, omdat u deze kozijnen niet meer hoeft te schilderen en ze tientallen jaren meegaan en ze zorgen voor een lager energieverbruik.

De kozijnen van Schipper voldoen standaard aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2. Aluminium kozijnen bieden levenslang voordelen: bij nieuwbouw, renovatie én bij de vervanging van bestaande kozijnen.

Schipper Ede is één van de weinige fabrikanten die kozijnen produceren, waarbij u kunt kiezen voor onderhoudsvriendelijke aluminium kozijnen voor toepassing in woningen, winkels en bedrijfspanden.

Vraag offerte aan

Veel mogelijkheden in aluminium kozijnen

Kozijnen zijn er in verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. De keuze voor een type kozijn is heel persoonlijk. Aluminium kozijnen zijn sterk en duurzaam. Welke keus u ook maakt, dankzij Schipper kunt u lang van uw nieuwe kozijnen genieten.

Soorten kozijnen

De kozijnen van Schipper kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. De draai/kiep-ramen worden allemaal voorzien van veiligheidsbeslag met weerstandsklasse 2. De kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen: van moderne, industriële tot monumentale panden.

Montage

Het monteren van kozijnen voor jarenlang gebruiksgemak vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare kozijnen in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe aluminium kozijn.
Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over kozijnen van Schipper? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318-631416. Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse aluminium kozijnen voor uw woning of appartement bekijken. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van onze kozijnen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

x
Op hemelvaartsdag 30 mei en vrijdag 31 mei zijn wij gesloten. Maandag 3 juni zijn wij weer geopend.

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten