3-delige schuifpui in terrasflat

Door de jaren heen heeft Schipper-Ede al tientallen van deze typische appartementen voorzien van nieuwe schuifpuien.

Hier een mooi voorbeeld van een 3-delige Schipper-Ede st- 92 schuifdeur geplaatst in een terrasflat te Ede op de begane grond.

Een groot voordeel van de opbouw van onze schuifdeurprofielen is dat de klant zelf kan kiezen welk deel ( ook wel vleugel genoemd ) schuivend wordt.

De op de foto getoond pui is voorzien van een schuivende vleugel aan de linkerzijde maar ook midden en rechts behoren tot de mogelijkheden.

De midden vleugel is voorzien van een ventilatierooster.

 

 

Ga terug naar alle projecten

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Goede uitleg op alle vragen netjes antwoord. Afspraken verlopen netjes en na de plaatsing van de nieuwe pui alles schoon en netjes achter gelaten. Super. Ben heel blij met de nieuwe pui.

Van mevrouw Berends

Schipper-Ede heeft veel energie gestoken in het goed begeleiden van de order voor een schuifpui. Het doornemen van de wensen en netjes volgens klantwens op datum geleverd.

Hugo Nordkamp

Wij zijn meer dan tevreden over Schipper in Ede. De plaatsing is perfect verlopen. Alles zoals afgesproken, zeer netjes afgewerkt en bijzonder behulpzaam en vriendelijk personeel.

Jager

Sinds een aantal weken hebben wij prachtige kunstof kozijnen aan de voorkant van ons huis, waar we erg blij mee zijn. Wij hebben een goede ervaring met het bedrijf Schipper opgedaan.

Fam Bertelink

Keurmerken en certificaten