3-delige schuifpui in terrasflat

Door de jaren heen heeft Schipper-Ede al tientallen van deze typische appartementen voorzien van nieuwe, grote schuifpuien.

Hier een mooi voorbeeld van een 3-delige Schipper-Ede st- 92 schuifdeur geplaatst in een terrasflat te Ede op de begane grond.

Een groot voordeel van de opbouw van onze schuifdeurprofielen is dat de klant zelf kan kiezen welk deel ( ook wel vleugel genoemd ) schuivend wordt.

De op de foto getoond pui is voorzien van een schuivende vleugel aan de linkerzijde maar ook midden en rechts behoren tot de mogelijkheden.

De midden vleugel is voorzien van een ventilatierooster.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ga terug naar alle projecten

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten