3-delige schuifpui in terrasflat

Door de jaren heen heeft Schipper-Ede al tientallen van deze typische appartementen voorzien van nieuwe, grote schuifpuien.

Hier een mooi voorbeeld van een 3-delige Schipper-Ede st- 92 schuifdeur geplaatst in een terrasflat te Ede op de begane grond.

Een groot voordeel van de opbouw van onze schuifdeurprofielen is dat de klant zelf kan kiezen welk deel ( ook wel vleugel genoemd ) schuivend wordt.

De op de foto getoond pui is voorzien van een schuivende vleugel aan de linkerzijde maar ook midden en rechts behoren tot de mogelijkheden.

De midden vleugel is voorzien van een ventilatierooster.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ga terug naar alle projecten

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Onze ervaring met Schipper Ede is werkelijk perfect! Deze mensen komen hun afspraken na, werken netjes en zorgvuldig en zijn erg vriendelijk! Ik kan Schipper Ede zeker aanbevelen!!

Marielle Dingemans

Een fantastisch klantvriendelijk bedrijf die ons huis zo mooi heeft opgeknapt! Met een nieuwe aluminium schuifpui en ramen met kunststof kozijnen tot aan de nok!

Fam. Jansen

Bij Schipper Ede kunststof kozijnen en een voordeur gekocht. Van uitzoeken, adviseren, meedenken tot aan plaatsing het geheel als een deskundig traject ervaren. Er wordt met zorgvuldigheid gewerkt.

D Spies-Pascaud

Keurmerken en certificaten