Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen worden veel toegepast in Nederland. Kunststof kozijnen zijn namelijk een duurzame investering. U bespaart veel op uw onderhoud, want kunststof kozijnen hoeft u niet te schilderen en ze gaan tientallen jaren mee. U krijgt bovendien een aanzienlijk lagere energierekening. De kunststof kozijnen van Schipper voldoen standaard aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2. Een kunststof kozijn biedt levenslang voordelen: bij nieuwbouw, renovatie én bij vervanging van bestaande kozijnen!

Voordelen kunststof kozijnen

De voordelen van kunststof kozijnen op een rij:

  • onderhoudsarm;
  • isolerend;
  • een zeer lange levensduur;
  • voldoet aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2;
  • veelzijdig design;
  • verschillende afwerkingen en kleuren mogelijk, o.a. houtnerf op de profielen;
  • zeer geschikt voor renovatie;
  • houtlook verbinding.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kunststof kozijnen hebben dus veel voordelen. Zijn er dan geen nadelen? Nou, die hebben kunststof kozijnen nauwelijks. Voorheen werd als groot nadeel het uiterlijk gezien. Mensen wilden liever warme, houten kozijnen. Maar tegenwoordig kunnen kunststof kozijnen zo worden vormgegeven, dat ze niet van hout te onderscheiden zijn! Het verschil is nauwelijks te zien.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Schipper kunt u terecht voor een breed assortiment kunststof kozijnen en uitvoeringen. De kunststof kozijnen kunt u volledig afstemmen op uw wensen. De keus is groot. Onze kunststof kozijnen kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. De draai/kiep-ramen worden allemaal voorzien van veiligheidsbeslag. De kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen: van moderne, industriële tot monumentale panden.

Montage

Het monteren van kunststof kozijnen voor jarenlang gebruiksgemak vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare kunststof kozijnen in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe kunststof kozijn. Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over kunststof kozijnen van Schipper? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318-631416.

Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse kunststof kozijnen voor uw woning of appartement bekijken. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van kunststof kozijnen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Goede uitleg op alle vragen netjes antwoord. Afspraken verlopen netjes en na de plaatsing van de nieuwe pui alles schoon en netjes achter gelaten. Super. Ben heel blij met de nieuwe pui.

Van mevrouw Berends

Schipper-Ede heeft veel energie gestoken in het goed begeleiden van de order voor een schuifpui. Het doornemen van de wensen en netjes volgens klantwens op datum geleverd.

Hugo Nordkamp

Wij zijn meer dan tevreden over Schipper in Ede. De plaatsing is perfect verlopen. Alles zoals afgesproken, zeer netjes afgewerkt en bijzonder behulpzaam en vriendelijk personeel.

Jager

Sinds een aantal weken hebben wij prachtige kunstof kozijnen aan de voorkant van ons huis, waar we erg blij mee zijn. Wij hebben een goede ervaring met het bedrijf Schipper opgedaan.

Fam Bertelink

Keurmerken en certificaten