Assortiment kunststof kozijnen

Ontdek alle voordelen met kunststof kozijnen zowel bij nieuwbouw, renovatie en vervanging van bestaande kozijnen, ongeacht uw woonstijl. Informeer naar ons brede assortiment.

Vraag een offerte aan Meer over Schipper Ede

Toepassing kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen worden veel toegepast in Nederland. Kunststof kozijnen zijn namelijk een duurzame investering. Een kunststof kozijn biedt levenslang voordelen: bij nieuwbouw, renovatie én bij vervanging van bestaande kozijnen!

De voordelen van kunststof kozijnen

Met kunststof kozijnen bespaart veel op uw onderhoud: u hoeft ze niet te schilderen. U krijgt bovendien een aanzienlijk lagere energierekening. De kunststof kozijnen van Schipper voldoen standaard aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2.

Zijn er nadelen aan kunststof kozijnen?

Voorheen werd het uiterlijk van kunststof kozijnen als groot nadeel gezien. Mensen wilden liever warme, houten kozijnen. Tegenwoordig kunnen kunststof kozijnen echter zo worden vormgegeven, dat ze niet van hout te onderscheiden zijn!

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Eindeloos veel mogelijkheden

Eindeloos veel mogelijkheden Bij Schipper kunt u terecht voor een breed assortiment kunststof kozijnen en uitvoeringen. De kunststof kozijnen kunt u volledig afstemmen op uw wensen. De keus is groot. Onze kunststof kozijnen kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. De draai/kiep-ramen worden allemaal voorzien van veiligheidsbeslag. De kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen: van moderne, industriële tot monumentale panden.

Montage

Het monteren van kunststof kozijnen voor jarenlang gebruiksgemak vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare kunststof kozijnen in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe kunststof kozijn. Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over kunststof kozijnen van Schipper? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318-631416. Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse kunststof kozijnen voor uw woning of appartement bekijken. Onze adviseurs helpen u graag verder. Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van kunststof kozijnen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Wat zeggen onze klanten?

Onze ervaring met Schipper Ede is werkelijk perfect! Deze mensen komen hun afspraken na, werken netjes en zorgvuldig en zijn erg vriendelijk! Ik kan Schipper Ede zeker aanbevelen!!

Marielle Dingemans

Een fantastisch klantvriendelijk bedrijf die ons huis zo mooi heeft opgeknapt! Met een nieuwe aluminium schuifpui en ramen met kunststof kozijnen tot aan de nok!

Fam. Jansen

Bij Schipper Ede kunststof kozijnen en een voordeur gekocht. Van uitzoeken, adviseren, meedenken tot aan plaatsing het geheel als een deskundig traject ervaren. Er wordt met zorgvuldigheid gewerkt.

D Spies-Pascaud

Keurmerken en certificaten