Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen worden veel toegepast in Nederland. Kunststof kozijnen zijn namelijk een duurzame investering. U bespaart veel op uw onderhoud, want kunststof kozijnen hoeft u niet te schilderen en ze gaan tientallen jaren mee. U krijgt bovendien een aanzienlijk lagere energierekening. De kunststof kozijnen van Schipper voldoen standaard aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2. Een kunststof kozijn biedt levenslang voordelen: bij nieuwbouw, renovatie én bij vervanging van bestaande kozijnen!

Voordelen

De voordelen van kunststof kozijnen op een rij:

  • onderhoudsarm
  • isolerend
  • een zeer lange levensduur
  • voldoet aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2
  • veelzijdig design
  • verschillende afwerkingen en kleuren mogelijk, o.a. houtnerf op de profielen
  • zeer geschikt voor renovatie
  • houtlook verbinding

Kunststof kozijnen hebben dus veel voordelen. Zijn er dan geen nadelen? Nou, die hebben kunststof kozijnen nauwelijks. Voorheen werd als groot nadeel het uiterlijk gezien. Mensen wilden liever warme, houten kozijnen. Maar tegenwoordig kunnen kunststof kozijnen zo worden vormgegeven, dat ze niet van hout te onderscheiden zijn! Het verschil is nauwelijks te zien.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Schipper kunt u terecht voor een breed assortiment kunststof kozijnen en uitvoeringen. De kunststof kozijnen kunt u volledig afstemmen op uw wensen. De keus is groot. Onze kunststof kozijnen kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. De draai/kiep-ramen worden allemaal voorzien van veiligheidsbeslag. De kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen: van moderne, industriële tot monumentale panden.

Montage

Het monteren van kunststof kozijnen voor jarenlang gebruiksgemak vraagt om expertise. Onze specialisten begeleiden u in het gehele proces. Schipper denkt mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Onze eigen en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage; ze leveren uw gebruiksklare kunststof kozijnen in één dag op. Het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn neemt Schipper u ook uit handen! Als u na een dag werken of recreatie weer thuis komt, kunt u direct genieten van uw gloednieuwe kunststof kozijn. Vanzelfsprekend ruimen wij de rommel ook weer op, wel zo netjes toch?

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over kunststof kozijnen van Schipper? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0318-631416.

Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse kunststof kozijnen voor uw woning of appartement bekijken. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Direct weten wat de kosten zijn voor de levering van kunststof kozijnen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Recente projecten

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse projecten waar wij aan hebben gewerkt.

Wat zeggen onze klanten?

Groot compliment
Groot compliment

Graag willen wij een groot compliment maken voor de professionaliteit en werkwijze van uw monteurs tijdens het plaatsen van de gevelramen en...

Lees meer over deze recensie
Prettige samenwerking
Prettige samenwerking

Afgelopen twee weken hebben jullie mensen de kunststof kozijnen en deuren geplaatst. Ik wil zeggen dat de samenwerking goed en vlot is verlopen...

Lees meer over deze recensie
Prachtig
Prachtig

We hebben vandaag onze nieuwe pui gezien en het is prachtig geworden! Wat fijn dat u vrijdag toch nog plaats had voor de plaatsing van onze pui...

Lees meer over deze recensie

Keurmerken en certificaten