Villa, te Eemnes

Een villa met hoogwaardige materialen,

Waarbij de Schipper-Ede aluminium kozijnen en nieuwe aluminium schuifpuien het geheel mooi complimenteren.

Ontworpen door architectenbureau Ector Hoogstad uit Rotterdam, vol met mooie details zoals boeidelen en een erker die zijn voorzien van zinken dakrandafwerking en zinken erkerbekleding.

De woning voldoet aan de laatste stand van de techniek. Zoals een warmtepompsysteem en Schipper-Ede Schuifpuien en Sapa Avantis 70 Ligna aluminium kozijnen voorzien van triple beglazing.

Product             : Schipper Ede ST-132 triple beglaasde schuifpuien, Sapa Avantis 70 Linga slanke kozijnprofielen, Sapa Elegance vliesgevel profiel.

Opdrachtgever : Bouwbedrijf Bossenbroek Elspeet

Architect           : Ector Hoogstad architecten.

 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ga terug naar alle projecten

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Onze ervaring met Schipper Ede is werkelijk perfect! Deze mensen komen hun afspraken na, werken netjes en zorgvuldig en zijn erg vriendelijk! Ik kan Schipper Ede zeker aanbevelen!!

Marielle Dingemans

Een fantastisch klantvriendelijk bedrijf die ons huis zo mooi heeft opgeknapt! Met een nieuwe aluminium schuifpui en ramen met kunststof kozijnen tot aan de nok!

Fam. Jansen

Bij Schipper Ede kunststof kozijnen en een voordeur gekocht. Van uitzoeken, adviseren, meedenken tot aan plaatsing het geheel als een deskundig traject ervaren. Er wordt met zorgvuldigheid gewerkt.

D Spies-Pascaud

Keurmerken en certificaten