Villa, te Eemnes

Een villa met hoogwaardige materialen,

Waarbij de Schipper-Ede aluminium kozijnen en nieuwe aluminium schuifpuien het geheel mooi complimenteren.

Ontworpen door architectenbureau Ector Hoogstad uit Rotterdam, vol met mooie details zoals boeidelen en een erker die zijn voorzien van zinken dakrandafwerking en zinken erkerbekleding.

De woning voldoet aan de laatste stand van de techniek. Zoals een warmtepompsysteem en Schipper-Ede Schuifpuien en Sapa Avantis 70 Ligna aluminium kozijnen voorzien van triple beglazing.

Product             : Schipper Ede ST-132 triple beglaasde schuifpuien, Sapa Avantis 70 Linga slanke kozijnprofielen, Sapa Elegance vliesgevel profiel.

Opdrachtgever : Bouwbedrijf Bossenbroek Elspeet

Architect           : Ector Hoogstad architecten.

 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ga terug naar alle projecten

Recente werken

Hieronder vindt u een kleine greep uit diverse werken welke wij recent gerealiseerd hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer prettige en deskundige advisering tijdens het keuzeproces, waarbij alles in de showroom ook gezien kon worden. Installatie was perfect en zeer plezierig, met een uitstekend eindresultaat.

Fam Janssen

We zijn zowel in het voortraject als bij het plaatsen van de pui heel goed geholpen. Schipper Ede levert een strakke pui met slanke stijlen tegen een scherp tarief. Het plaatsen ging zeer vakkundig en alles is netjes afgewerkt.

Fam De Lange

Prima en zeer enthousiast bedrijf. Vanaf offertemoment, schouw en montage alleen maar zeer goede en betrokken medewerkers gezien.

P. de Lucht

Keurmerken en certificaten